Γίνονται ακόμα karaoke party στην Αθήνα;

Στα παρακάτω μπαράκια θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το ποτό σας και να πείτε κι ένα τραγούδι.
Γίνονται ακόμα karaoke party στην Αθήνα;
Ghost
Λεπενιώτου 17, Ψυρρή, τηλ: 210-3236431
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, το σπίτι των φαντασμάστων στου Ψυρρή υποδέχεται ένα πολυσυλλεκτικό κοινό, από ροκάδες και μεταλάδες μέχρι… έντεχνους, άτεχνους και σκυλάδες, οι οποίοι αναλαμβάνουν τα μικρόφωνα. Η είσοδος στοιχίζει 5€ με μπύρα ή κρασί.

ProjectR
Λαγουμιτζή 32, Καλλιθέα, τηλ: 21 1111 0055
Το νέο καλλιτεχνικό στέκι της Καλλιθέας, που είναι ταυτόχρονα cafe, bar και stage, διοργανώνει τακτικά βραδιές με τίτλο Lala to και καλεί όσους "πιστούς" να αναμετρηθούν με τις δυνάμεις τους και το κοινό για τον τίτλο του καλύτερου τραγουδιστή της βραδιάς. Ενημερωθείτε για τις επόμενες karaoke ημερομηνίες εδώ

Jack’s Lounge
Γούναρη 85, Άνω Γλυφάδα, τηλ: 2109690343
Κάθε βράδυ, κάτι διαφορετικό συμβαίνει στο Jack’s Lounge, από disco parties και stand up shows μέχρι χορευτικά events, αλλά τις Πέμπτες, συχνά-πυκνά διοργανώνονται άκρως διασκεδαστικές Karaoke βραδιές, στις οποίες ο καλύτερος κερδίζει γεύμα και κρασί για δύο.

Silly Wizards
Πελοποννήσου 79, Αγία Παρασκευή, τηλ: 21 0654 3908
Η παρεΐστικη μπυραρία της Αγίας Παρασκευής επαναφέρει τα Silly Karaoke Live βράδια της, την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα. Εδώ, με τη βοήθεια της ομάδας Karaoke Live Sessions, το karaoke γίνεται ζωντανό και εμείς μέλη μιας live μπάντας στη σκηνή.

Second Skin
Δαμοκλέους 8, Γκάζι, τηλ: 697 680 1029
Το Second Skin οργανώνει μια φορά τον μήνα Alternative Karaoke βραδιές, που ξεκινούν από τις 21.30 και καλά κρατούν ως το πρωί. Η είσοδος είναι δωρεάν και οι επιλογές τραγουδιών είναι χιλιάδες, για να ικανοποιήσουν τους λάτρεις πολλών μουσικών ειδών.

Cielo
Σαλαμίνος 68, Καλλιθέα, τηλ: 21 0959 0670
Στο ζεστό συνοικιακό στέκι της Καλλιθέας, κοντά στον σταθμό του Ηλεκτρικού, κάθε Σάββατο το μικρόφωνο περιμένει όποιον πιστεύει πως έχει ταλέντο ή απλώς... αυτοπεποίθηση. Η βραδιά ξεκινά στις 23.00 και κρατά ως το πρωί – είσοδος ελεύθερη.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v