Οι πιο ζεστοί χώροι για καφεδάκι στην Αθήνα

Απολαμβάνουμε μυρωδάτο καφεδάκι, αλμυρά σνακ και γλυκές αμαρτίες σε αγαπημένες και cosy διευθύνσεις στην πόλη.
Οι πιο ζεστοί χώροι για καφεδάκι στην Αθήνα
Café Concerto
Μάγερ 18, Αθήνα, τηλ: 21 0524 3330

Κρυφο διαμαντάκι σε μια απο τις πιο hardcore περιοχές της Αθήνας, το Concerto είναι ένας αρτιστίκ χώρος για να χαλαρώσετε και να πιείτε το καφεδάκι σας συντροφιά με ωραίες μουσικές, οι οποίες όσο βραδιάζει ακούγονται πιο δυνατά από τις μπάντες που αναλαμβάνουν τη σκηνή. Ωραιότατα και τα τσάγια που σερβίρει, σε μεγάλη ποικιλία. Σημειώστε ότι στον χώρο του Concerto θα πραγματοποιηθούν άκρως ενδιαφέρουσες εμφανίσεις στο πλαίσιο του κύκλου Το Μικρό Παρισι των Αθηνών. Δείτε εδώ αναλυτικά

Espressaki
Ευήνου 3, Αμπελόκηποι τηλ: 21 1012 6765

Αέρας Παρισιού φυσά σε ένα στενάκι πίσω από τον Πύργο των Αθηνών. Η μεγάλη τζαμαρία, οι πολυχρωμες λεπτομέριες, τα κουκλίστικα διακοσμητικά, τα μαρμάρινα τραπεζάκια και η φιλική ατμόσφαιρα κάνουν ο Espressaki τον ιδανικό χώρο όχι μόνο για εσπρεσάκι, αλλά και για πρωινό διάβασμα με αρωματικό τσάι και λαχταριστές γλυκές δημιουργίες όπως το εντυπωσιακό κέικ... ουράνιο τόξο.

Little Tree Books & Coffee
Καβαλλότι 2, Μακρυγιάννη, τηλ.: 210 9243762

Σε αυτό το βιβλιοφιλικό δεντράκι κοντά στο Μουσείο της Ακρόπολης θα βρείτε ένα φιλόξενο μέρος για να απολαύσετε ένα καλό βιβλίο και έναν καλό καφέ. Ή και παραπάνω αν χρειαστεί. Βρίσκεται στη γειτονιά του Μακρυγιάννη, μια ανάσα από την Διονυσίου Αρεοπαγίτου και είναι μια άκρως χαριτωμένη γωνιά με ρετρό διακοσμητικά στοιχεία, μοντέρνο ντιζάιν, αλλά και πολύ «σπιτική» ατμόσφαιρα. Το καφεδάκι μας συνοδεύουν αλμυρές τάρτες και σάντουιτς, αλλά και αρκετά γλυκά ημέρας.

Petite Fleur 
Αγίων Θεοδώρων 4, Κηφισιά, τηλ: 21 0808 3949

Στη στενόμακρη σάλα αυτού του γλυκύτατου παριζιάνικου μπιστρό με την ρομαντική διακόσμηση και την τζαζ ψυχή, πιάνουμε τραπεζάκι και απολαμβάνουμε καφέ, ονειρεμένη ζεστή σοκολάτα (υπέροχη αυτή με το ρούμι και το ξύσμα πορτοκαλιού), διαλεχτές ποικιλίες τσαγιού (ζητήστε τον Μικρό Πρίγκιπα με κάλυκες τριαντάφυλλου, ιβίσκο και χαμομήλι) και λαχταριστά χειροποίητα γλυκά.

Le Petite Village
Φωκίωνος 2, Σύνταγμα, τηλ: 2103315616

Το «μικρό χωριό» με τη γαλλική φινέτσα σερβίρει καφεδάκι και αρωματικές ποικιλίες τσαγιού στον φωτεινό, λευκό χώρο του. Ετοιμάζει επίσης φρέσκους χυμούς και εδέσματα, όπως ανοιχτά σάντουιτς, tartines, σαλάτες και cheesecake ό,τι πρέπει για πρωινό ή για ένα μικρό break για όσους δουλεύουν στο κέντρο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v