Dance... καρναβάλι με Shlomi Aber και Deborah De Luca

Το Blend και το six d.o.g.s ντύνονται αποκριάτικα και στήνουν ένα μοναδικό Perestroika Night  με Deborah de Luca και Shlomi Aber.
Dance... καρναβάλι με Shlomi Aber και Deborah De Luca
Το Blend και το six d.o.g.s υπογράφουν φέτος το πιο εκρηκτικό αποκριάτικο πάρτι της πόλης μ’ ένα μοναδικό Perestroika Night και headliners δύο αστέρια της διεθνούς underground σκηνής. Στις 18 Φεβρουαρίου η Deborah de Luca και ο Shlomi Aber εισβάλλουν αποφασισμένοι στο booth της Αβραμιώτου για να κάνουν αυτό που γνωρίζουν πολύ καλά.

Η Ναπολιτάνα Ιέρεια που ακούει στο όνομα Deborah de Luca δεν είναι μια ακόμα ελκυστική παρουσία που “πιάνει χώρο” στα decks. Έπρεπε να δουλέψει σκληρά για να κερδίσει το σεβασμό αλλά και τη θέση που της αξίζει στην ηλεκτρονική σκηνή και τα κατάφερε. Σημείο σταθμός για την καριέρα της ήταν η γνωριμία της με τον παραγωγό και dj και μετέπειτα μέντορά της Giuseppe Cennamo, (Desolat, Sci + Tech, 8bit, Carillon), o οποίος “είδε” στην de Luca ένα ανεπεξέργαστο μουσικό χάρισμα το οποίο εξελίχθηκε σε ένα απόλυτο δικό της μείγμα hard techno με minimal φιλοσοφία. Το 2013 η εκθαμβωτική Ιταλίδα έκανε το μεγάλο βήμα δημιουργώντας το label Sola_mente Records παρακινούμενη από την ανάγκη να καταθέσει τη προσωπική της τάση στην underground μουσική βιομηχανία. Οι ποιοτικές παραγωγές της χαίρουν της εκτίμησης πολλών καταξιωμένων συναδέλφων της και οι εμφανίσεις της ανά τον κόσμο γίνονται ακαταμάχητος πόλος έλξης.

O Shlomi Aber, ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους καλλιτέχνες της techno παγκοσμίως. O ιδρυτής της δισκογραφικής Be As One Imprint και αγαπημένος συνεργάτης των Cocoon, Desolat, Cadenza, Ovum και άλλων εξίσου σπουδαίων labels, καταφέρνει να επιβεβαιώνει σε κάθε του set τον ορισμό του “classy underground” και της μοναδικότητας που του έχουν αποδοθεί μέσα στα 15 χρόνια της καριέρας του ως παραγωγός και τα 20 χρόνια του ως dj. Τα tracks "Sea Of Sand", "After Love" και "Tel Aviv" έχουν γίνει best sellers σε όλα τα top 10. Ο ήχος του έχει χαρακτηριστεί ως από τους πλέον άψογα δομημένους και η καλλιτεχνική αξία του Aber έχει αναγνωρισθεί επανειλημμένα μέσα από διακρίσεις. Το 2005 ήταν υποψήφιος ως “Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος”, το 2007 στην κατηγορία “Καλύτερος Παραγωγός”, το 2008 προτάθηκε ως “Καλλιτέχνης της Χρονιάς” από το Beatport, ενώ το 2014 κέρδισε το βραβείο του “Καλύτερου Techno Dj” στα Sankeys Ibiza Awards. Οι επιρρoές του- Jazz, Funk, Minimal, Acid και κυρίως το κίνημα της Σχολής του Detroit επιβεβαιώνουν πως ο Shlomi Aber είναι ένας αληθινός τεχνίτης του ηλεκτρονικού ήχου που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Οι δύο παραγωγοί θα έχουν την στήριξη των Resident Djs του Blend, Mikee και Manolaco στα decks του six d.o.g.s.

Info:

Six D.o.g.s

Αβραμιώτου 6-8

Τιμή Εισόδου: 22 ευρώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / FOR MORE INFO
- Τηλ.: 6938527901, 2112215122

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v