Πού ροκάρει η Θεσσαλονίκη;

Τα ροκ μπαράκια με τις καλύτερες μουσικές, τα πιο δυνατά events και την καλύτερη ποικιλία από μπύρες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Πού ροκάρει η Θεσσαλονίκη;
Πού θα απολαύσετε τις καλύτερες ροκ μουσικές, τις πιο γκράντε μέταλ συναυλίες και τις καλύτερες ποικιλίες από μπύρες στην Θεσσαλονίκη; Από την ροκ γειτονιά της Αιγύπτου στα Λαδάδικα μέχρι τα στέκια της Σβώλου και της Ολύμπου, συγκεντρώνουμε παρακάτω τα πιο αγαπημένα ροκ στέκια του κέντρου.

Άδυτο
Αιγύπτου 1, Λαδάδικα, τηλ: 697 433 2969

Εδώ και 22 χρόνια στις ροκ επάλξεις, το Άδυτο των Λαδάδικων αγαπάει την κλασική ροκ, από Rolling Stones και Doors μέχρι Billy Idol, Bruce Springsteen και Ramones, σερβίρει βαρελίσια Guinness και όλα τα παραπάνω τα απολαμβάνουμε σε έναν όμορφο χώρο, σε ένα παλιό πετρόχιστο κτίριο του 19ου αιώνα.

Eightball
Πίνδου 1, τηλ: 693 717 6490

Το πιο rock club της πόλης φιλοξενεί τα πιο μεγάλα events και ροκ συναυλίες της Θεσσαλονίκης. Συγκεντρώνει νεανικό… international κοινό (το προτιμούν κατά κόρον και οι «ερασμίτες» της πόλης) και στους δύο ορόφους του μαγαζιού, ακούγονται δυνατά metal, rock, alternative και goth μουσικές, ενώ δεν λείπουν ορισμένες ημέρες της εβδομάδας τα «ξεστρατίσματα» προς την ντίσκο.

The Pub 
Αιγύπτου 5, Λαδάδικα, τηλ: 231 127 0154

Μία μπυραρία με αίσθηση… ροκ καφενείου σερβίρει δέκα διαφορετικές draft μπύρες και τριάντα διαφορετικές ετικέτες από όλο τον κόσμο, σε πολύ καλές τιμές που ξεκινούν από τα 3€. Τα ακούσματα είναι ροκ, από τα 60s μέχρι heavy metal, με κάποιες blues πινελιές. Ξεχωρίζει το όμορφο διατηρητέο κτίριο, με τον ιππόγρυπα στο πλατύσκαλο της εισόδου.

Pulp
Σβώλου 8, τηλ: 231 027 0830

Σε ένα χώρο όπου θα μπορούσε να έχει γυριστεί το Pulp Fiction, με πληθωρική ρετρό διακόσμηση, απολαμβάνουμε μουσικές που κινούνται στο φάσμα των rock’n’roll, Britpop, indie και soul ήχων. Στα συν, οι 160 μπύρες από όλο τον κόσμο που σερβίρονται.

In Rock
Ολύμπου 138, τηλ: 231 021 1200

Ένα rock café bar για όλες τις ώρες, το In Rock ξεκινά από νωρίς σερβίροντας καφεδάκι και φοβερή ζεστή σοκολάτα με ωραίες ροκ μουσικές, και συνεχίζει με μπύρες – περιλαμβανομένων δυσεύρετων ελληνικών, όπως η αφιλτράριστη, απαστερίωτη Vambeer από την Πιερία, σε τιμές από 3€. Το περιβάλλον είναι άκρως φιλικό και παρεΐστικο και το «σάουντρακ» κινείται σε κλασικά ροκ μονοπάτια.

Stones Rock bar
Αιγύπτου 20Α, Λαδάδικα, τηλ: 231 022 2057

Μεταφέρθηκε από την Σβώλου στο πιο ροκ στενάκι της πόλης, αλλά διατήρησε την καθαρόαιμη ροκ διάθεση με την προφανή αδυναμία στον Mick Jagger και την παρέα του, με πινελιές τους ακόμη και στη διακόσμηση του μαγαζιού. Ο χώρος είναι ατμοσφαιρικός, με ξύλινα πατώματα, πέτρινους τοίχους, ιδιαίτερα τραπεζάκια με ξύλινα σκαμπό, χαμηλό φωτισμό, rock memorabilia και ραδιόφωνα αντίκες. Στην μεγάλη μπάρα σερβιριζόμαστε καθαρά ποτά και μπύρες σε λογικές τιμές.

Dizzy dolls Rockbar
Αιγύπτου 5, Λαδάδικα, τηλ: 231 054 4874
Σταθερή αξία στη ροκ γειτονιά, το Dizzy Dolls στεγάζεται σε ένα όμορφο νεοκλασικό και φιλοξενεί ροκάδες κάθε ηλικίας εδώ και δύο δεκαετίες. Δερμάτινα σκαμπό, τούβλινοι τοίχοι, μπιλιάρδο  και μηχανές… στα ταβάνια, είναι το σκηνικό στο οποίο βρίσκουμε μεγάλη ποικιλία από μπύρες, περιλαμβανομένων αρκετών ελληνικών μικροζυθοποιιών, και φυσικά hard ροκιές με τα decibel στο τέρμα ως το πρωί.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v