Η βόλτα του Σαββάτου είναι σούπερ γιορτινή

Η τελευταία βόλτα του 2016 θα έχει καταπληκτικό φαγητό, χουχουλιάρικο καφεδάκι και γκράντε πάρτι για να γιορτάσουμε το ότι επιβιώσαμε την φετινή χρονιά.
Η βόλτα του Σαββάτου είναι σούπερ γιορτινή
της Ηρώς Κουνάδη

Αυτό το Σάββατο γιορτάζουμε το τέλος μιας από τις πιο μακάβριες χρονιές στην Ιστορία της ανθρωπότητας, με χειροποίητα δωράκια από το Meet Market, υπέροχη δημιουργική ελληνική κουζίνα, τέλειο απογευματινό καφεδάκι και πάρτι με κάτι από τη λάμψη του Λας Βέγκας το βράδυ. Ακολουθείτε;

Ξεκινάμε από το Meet Market στο Six D.O.G.S.

…Για τα δωράκια της τελευταίας στιγμής, για τα ρούχα που θα φορέσουμε στο ρεβεγιόν της τελευταίας στιγμής, για να επιβραβεύσουμε εαυτούς που επιβίωσαν το 2016, με χειροποίητες δημιουργίες από παραπάνω από 30 δημιουργούς, πεντανόστιμα γλυκάκια, μικρά έργα τέχνης, ρούχα, κοσμήματα, μικροαντικείμενα για το σπίτι, και πάει λέγοντας. Επίσης, για να ακούσουμε τις τέλειες μουσικές που θα διαλέγουν οι παραγωγοί του Pepper Radio 96.6, που θα εκπέμπει ζωντανά όλη μέρα από την καρδιά του Meet Market. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Συνεχίζουμε με μεσημεριανό στο Ergon
Μητροπόλεως 26, Σύνταγμα, τηλ: 210 3315547



Πεντανόστιμα πιάτα βασισμένα σε τοπικά ελληνικά προϊόντα, τα οποία πωλούνται στο ενσωματωμένο στον χώρο παντοπωλείο και κατακτούν τον κόσμο, από τις Βρυξέλλες ως το Μαϊάμι (κι αν δε μας πιστεύετε, δείτε τις διευθύνσεις του απόλυτου ελληνικού success story ανά την υφήλιο, εδώ). Τι θα (πρωτο)δοκιμάσουμε εδώ; Καλαμάρι τηγανιτό με μοσχολέμονο σε τραγανή κρούστα, παστουρμαδοπιτάκια με μαρμελάδα ντομάτας και γιαούρτι, φάβα με σύγκλινο, καραμελωμένα κρεμμύδια και λάδι τρούφας, μανιταροπίλαφο με άγρια μανιτάρια Γρεβενών και πεκορίνο Μυτιλήνης, πλοκάμι χταποδιού στη σχάρα με πέστο λιαστής ντομάτας. Ο λογαριασμός στο τέλος θα κυμανθεί στα 20€ το άτομο, με κρασί. Αναλυτικός τιμοκατάλογος εδώ

Ένα καφεδάκι στην Κιμωλία να μην το πιούμε;



Πώς θα κλείσουμε ετούτη την χρονιά, αν όχι με μια απογευματινή στάση στο αγαπημένο μας café του κέντρου; Πιάνουμε τραπεζάκι στο γλυκύτατο, χρωματιστό εσωτερικό της Κιμωλίας, και απολαμβάνουμε τέλειο καφεδάκι στην πάντα αρτιστίκ ατμόσφαιρά της, συνοδεία ταξιδιάρικων μουσικών από εκείνες που εμπνέουν απολογισμούς χρονιών και αισιόδοξα σχέδια για τις επόμενες.

Βράδυ στο πάρτι του Blue Bird



Με τίτλο «New You 2017» και θέμα το Λας Βέγκας, το πολύ αγαπημένο Blue Bird της Ηπίτου ξεκινά το πρωτοχρονιάτικο πάρτι του νωρίς, από τις 22.00 για την ακρίβεια, και μας περιμένει να γιορτάσουμε, «με λάμψη, υπερβολή και φαντασμαγορία από Las Vegas» όπως αναφέρει στην πρόσκλησή του: «Την τελευταία μέρα του χρόνου γιορτάζουμε από νωρίς γιατί επιτέλους τελείωσε το 2016 και υποδεχόμαστε το 2017 με ξέφρενη διάθεση και πολύ χορό. Η D’Arcy Foxx στις μουσικές επιλογές θυμάται τα αγαπημένα, τα ερωτικά, τα χορευτικά, τα καμμένα και τα βασανιάρικα». Περισσότερες πληροφορίες εδώ.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v