To Beach House Festival επιστρέφει στο Bolivar

Για ακόμα ένα καλοκαίρι, το Bolivar Beach Bar υποδέχεται τα πιο hot ονόματα της διεθνούς και εγχώριας dance σκηνής.
To Beach House Festival επιστρέφει στο Bolivar
Την Παρασκευή 24 Ιουνίου ο «βασιλιάς» των καλοκαιρινών events BEACH HOUSE FSTVL 016 επιστρέφει θριαμβευτικά στο BOLIVAR BEACH BAR και υποδέχεται μερικά τα πιο «καυτά» ονόματα της διεθνούς και εγχώριας ηλεκτρονικής dance σκηνής σ’ ένα ακόμα μεγάλο πάρτι πάνω στην άμμο. Headliners οι μοναδικοί TALE OF US.

Το δημοφιλές μουσικό δίδυμο των Karm και Matteo «γεννήθηκε» για να ξαναγράψει τους κανόνες της πιο «βαθιάς» και συναισθηματικής πλευράς της ηλεκτρονικής μουσικής. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μικρή ηλικία στο Μιλάνο και στη συνέχεια έκαναν έδρα τους το Βερολίνο, ένα μέρος γεμάτο μουσική που τους εμπνέει. Ο ήχος τους αποτελεί μία μίξη από νέους ήχους και είδη που ξεκινούν από την pop και τη house και φτάνουν μέχρι nu/disco και rock. Σκοπός τους είναι να δημιουργούν μουσική που να «ξυπνάει» τα πιο έντονα συναισθήματα στους ανθρώπους, ενώ χορεύουν. Οι Tale of Us έχουν παίξει στα μεγαλύτερα clubs (Watergate, Weekend, Privilege) και διεθνή φεστιβάλ του κόσμου (Detroit Movement Festival, Sonar, WMC).

Δεύτερος Headliner του Beach House FSVL 2016 ο MONOLOC, ένας από τους πιο φανατικούς Γερμανούς της techno, ο οποίος ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι στην εφηβεία μέσω της rock και της heavy metal, αλλά σύντομα συνειδητοποίησε πως ανήκει αλλού. Ο ήχος του, μπορεί σ’ ένα άπειρο αυτί να ακούγεται ως ακατέργαστος, ουσιαστικά όμως πρόκειται για ένα από τα πιο λεία δείγματα techno, γνώρισμα στο οποίο οφείλει κυρίως τη διεθνή του φήμη. Ο Monoloc από το 2002 περπατάει στα πιο απαιτητικά μονοπάτια της παραγωγής, είτε μέσα από τη συνεργασία του με το σημαντικό label CLR, είτε ακόμα πιο πρόσφατα μέσω των Innervisions, Life & Death και Soma. Ένας σκληρός δουλευτής που φημίζεται για τα επιδέξια grooves του και το ασταμάτητο «φλερτ» του με τη house. To dancefloor του ανήκει.

O GIUSEPPE CENNAMO, από την άλλη, αποτελεί ένα φαινόμενο «Doctor Jekyll και Mr Hyde», έναν άψογο συνδυασμό εκλεκτικού dj/παραγωγού και party animal. Γεννημένος στη Νάπολη, όπου και δυνάμωσε μουσικά τις ρίζες του, αρχικά παίζοντας πιάνο σαν παιδί, και λίγο αργότερα, σκατσάροντας δίσκους σε εφηβικά πάρτι. Σημείο-σταθμός στην καριέρα του η συνάντηση με τον Danilo Vigorito το 2004, με τον οποίο δουλεύουν μαζί ασταμάτητα για 4 χρόνια. Το 2012 ο Cennamo κυκλοφορεί υπό τη στέγη της Desolat το υπέροχο EP «Dance Till Tomorrow», το οποίο περιλαμβάνει το «Marimba», ένα από τα δημοφιλέστερα tracks αυτής της κορυφαίας δισκογραφικής. Τα τελευταία χρόνια ο Ιταλός «οργώνει» τα μεγαλύτερα clubs του κόσμου.

 Από ελληνικής πλευράς, ο MANOLACO (Μιχάλης Μανωλάκος), ο Resident Dj του Blend γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983 και άρχισε τις μουσικές τους σπουδές από την ηλικία των εννέα. Στην ηλικία των δεκατριών ετών η κύρια επιρροή του ήταν η West Coast Hip Hop και η Detroit House μουσική. Το καλοκαίρι του 2002 έπαιξε ως κεντρικός dj στο club Linardo (Πάρος) δίπλα σε πολλούς διάσημους τοπικούς Djs. Μετά από αυτό, ο φίλος του ο Pascal (Deejay) τον συμπεριέλαβε στο «Majestic crew» και ο Manolaco έπαιξε σε μερικά από τα πιο hot αθηναϊκά clubs, δίπλα σε διεθνείς καλλιτέχνες της house, όπως Kenny Carpenter, Mateos& Matos, Kenny Hawks, Roger Sanchez, Mr. V, Onsulade και πολλούς ακόμα. Το 2006 η μουσική επιρροή του από τον καλό του φίλο Lorenzo (BLEND) τον οδήγησε στη στροφή του προς την Electronic House με στοιχεία funky. Αυτή η εξέλιξη του έδωσε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε Blend events σε Αθήνα και Μύκονο (Cavo Paradiso) δίπλα σε καλλιτέχνες όπως Richie Hawtin, Ali Dubfire, Gaiser, Magda, Troy Pierce, Terry Francis, κ.ά.

Το 2010 ήταν χρονιά έμπνευσης και δημιουργικότητας για τον Manolaco και γι’ αυτό ήταν μια χρονιά ολοκληρωτικά αφιερωμένη στο studio. Ορισμένα από αυτά δημιουργήθηκαν μαζί με το άλλο μουσικό του «μισό» και καλό του φίλο Ikee, σε γνωστές εταιρείες όπως Monique Musique, Unlock Records, Greelpound, Akbai Music, Arjaus Records, Datagroove και Sound Mass. Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας ήταν μια μαζική υποστήριξη από πολλούς διεθνείς καλλιτέχνες, όπως: Ronan Portela, Ariel Rodz, Marco Carola, κ.ά. Ο Manolaco πλέον είναι ένας Dj και μουσικός παραγωγός με διεθνή αίγλη.

Ο NICO RAC (Νίκος Ραχούτης) γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992. Άρχισε τη μουσική του ενασχόληση σε ηλικία 12 ετών και από τότε η μουσική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Η αγάπη, το πάθος του για την μουσική καθώς επίσης η επιμονή και η υπομονή του αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της ανοδικής του πορείας στον χώρο του djing. Από το 2012 και για περισσότερο από 2 χρόνια ο Nico Rac, ήταν ένας από τους resident djs του θρυλικού Mamacas ενώ ταυτόχρονα έκανε guest εμφανίσεις στα πιο διάσημα club της πόλης όπως ο Mikro αφήνονας τις καλύτερες των εντυπώσεων. Το 2014 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για τον Nico Rac,αφού εκτός από την ένταξη του στην οικογένεια της Blend, αξιοποίησε την ευκαιρία που του έδωσε ο μουσικός μέντορας του και ιδιοκτήτης της Blend, Lorenzo και εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο θρυλικό Cavo Paradiso στη Μύκονο σαν opening act στο πλευρό της παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνη Luciano, καθώς επίσης και δίπλα στους Cesar Merveille και Argy. Το 2015 ήταν ακόμα μια φανταστική χρονιά για τον Nico Rac καθώς ήταν το opening act σε πολύ γνωστους djs όπως Cuartero, Wade, Yaya, Davide Squillace,Hector Couto, και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βρέθηκε πίσω από τα decks του Cavo Paradiso δίπλα στο Loco Dice.

Ο SKINNY είναι ένας σεβαστός dj για περισσότερο από μια δεκαετία. Υπήρξε πάντα πρωτοπόρος στην underground dance μουσική. Στην καριέρα του μέχρι στιγμής έχει μοιραστεί τα decks με djs όπως οι Carl Cox, Dixon, Ten Walls, Agoria, Dave Seaman, Moschic, Anthony Pappa,16 bit Lolitas, Kevin Yost. Είναι παραγωγός στο Off Radio, ενός εκ των κορυφαίων ιντερνετικών ραδιοφώνων της Ευρώπης. Πριν μερικά χρόνια δημιούργησε στην Αθήνα ένα από τα μεγαλύτερα dance festivals, που δεν είναι άλλο από το Beach House Festival!

Ο STEPH ξεκίνησε όταν άρχισε να παίζει για φίλους του, σε prive parties. Από τότε έχει βρεθεί στο πλάι αρκετών διάσημων ξένων και Ελλήνων djs καθώς και ως support dj σε πολλά γνωστά συγκροτήματα. Τα τελευταία 11 χρόνια διατηρεί μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία με το Bolivar Beach Bar και παράλληλα διοργανώνει τα δικά του events στα γνωστότερα clubs της Αθήνας. Τα σχέδια του για το άμεσο μέλλον είναι να ασχοληθεί περισσότερο με την παραγωγή.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v