Bolivar: Full Moon Party με τον Timmy Regisford

Την Δευτέρα 20 Ιουνίου, το Bolivar Beach Bar μας προσκαλεί σε ένα Full Moon Party με τις μουσικές των Timmy Regisford και DINO MFU υπό το φως της Πανσελήνου.
Bolivar: Full Moon Party με τον Timmy Regisford
Σε ένα full moon party γεμάτο μουσική και φως με καλεσμένο έναν από τους μεγαλύτερους θρύλους της house, τον Αμερικάνο dj Timmy Regisford, μας προσκαλεί το Bolivar. Μαζί του ο superstar Dj Dino MFU, για ένα ρυθμικό μουσικό ταξίδι κάτω από τον φωτεινό ουρανό στο πιο εξωτικό Beach Bar της πόλης.

Η καριέρα του Regisdord είναι πολυπρόσωπη, καθώς συνδυάζει παραγωγή, remix και A&R δουλειά καθώς την δουλειά του ως DJ. Η μακροσκελής remix δισκογραφία του συμπεριλαμβάνει κλασικά κομμάτια από τους Diana Ross, Gerald Alston, Stevie Wonder, Patti Labelle, New Addition, Bobby Womack, Gladys Knight and The Pips and Mary J Blige και άλλους. Ως A&R Executive στις Motown, MCA και Atlantic, η ικανότητα του Regisford να βρίσκει και να δουλεύει με νέα ταλέντα ανέδειξε καλλιτέχνες όπως οι Blaze, Johnny Gill, Basic Black, Eric B & Rakim, Guy, Miki Howard, Ten City και Curtis Hairston στο πρώτο πλάνο της μουσικής σκηνής.

Ο γνωστός παραγωγός και Dj DINO MFU, με την φήμη του να εξαπλώνεται εντός και εκτός Ελλάδας, γεννήθηκε το 1980 στη Νέα Υόρκη όπου μεγάλωσε, σ’ ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα της House μουσικής.
Info:
Δευτέρα 20/6 στο Bolivar Beach Bar
Doors Open: 21:00
Είσοδος: 10€ με ποτό ή μπύρα (cocktails - special drinks + 2 ευρώ)
Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία παραλιακής 3η Καλαμακίου
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 697 0367 684
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v