Vinyl Attack: Απρίλιος γεμάτος πάρτι!

Το Vinyl Attack Generation’s Party επανέρχεται για τέσσερις σούπερ βραδιές στον Βοτανικό, και θα σας θυμίσει τα πάρτι των καλύτερών σας χρόνων.
Vinyl Attack: Απρίλιος γεμάτος πάρτι!
Σαράντα χρόνια μουσικής. Δεκάδες αγαπημένοι καλλιτέχνες από τα παλιά. Χορός, ξενύχτι, ο νοσταλγικός ήχος του βινυλίου και τέσσερα ακαταμάχητα πάρτι. Αυτός ο Απρίλιος… μας μεταφέρει στα ‘60s και τα ‘70s. Κι ύστερα ξαφνικά στα φανταχτερά ‘80s και στα καλτ ‘90s. Κι όλα αυτά, από την σκηνή του Βοτανικού.

Απαντώντας στην λατρεία του αθηναϊκού κοινού για τους ρετρό ήχους και την νοσταλγία των παλιών καλών πάρτι, το Vinyl Attack επιστρέφει αυτόν τον μήνα για τέσσερα σούπερ βράδια με εκλεκτούς καλεσμένους: Από τον Γιοκαρίνη και τον Τέρη Χρυσό ως την Ηρώ, τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς και τον Λάκη Τζορντανέλι.

Πρόκειται για τα πιο interactive “Generation’s Party” που θα ζήσετε ποτέ, με DJ sets, guest star, τραγουδιστές, χορευτές, animators και φοβερά happening σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα για πολύ χορό, από την 1η Απριλίου και για τέσσερις Παρασκευές. Όχι, δεν είναι ψέμα.



DJ sets από τα παλιά…
Ο Άγγελος Πυριόχος, σκηνοθέτης των πάρτι, αναλαμβάνει να βάλει φωτιά στην πίστα, επιλέγοντας βινύλια με μεγάλες ξένες και ελληνικές επιτυχίες κάθε εποχής, από τους Abba και τον Michael Jackson ως την Άννα Βίσση και τον Πασχάλη, και από τον Έλβις ή τους Bee Gees ως την Αλέξια και τον Σάκη Ρουβά. Στο απόγειο του DJ set, ένας διαγωνισμός χορού θα χαρίσει δώρο-έκπληξη στον νικητή.



Live με… θρυλικά guests
-Την Παρασκευή 1η Απριλίου, ροκάρουμε δίχως τέλος με τον Γιάννη Γιοκαρίνη.
-Την Παρασκευή 8 Απριλίου, το συγκρότημα των Charms, που άφησε εποχή, έρχεται στην σκηνή με τον αξεπέραστο Τέρη Χρυσό.
-Την Παρασκευή 15 Απριλίου, η εκρηκτική Ηρώ αρπάζει δυναμικά το μικρόφωνο.
-Την Παρασκευή 22 Απριλίου, η σκηνή γεμίζει με τους Robert Williams, Λάκη Τζορντανέλλι, Γιώργο Πολυχρονιάδη και Κατερίνα Αδαμαντίδου.
-Σε κάθε πάρτι, ειδική εμφάνιση θα πραγματοποιούν ο Νίκος Βεντουράτος και το συγκρότημα Gazoza.


Info:
Vinyl Attack Generation’s Party
Κάθε Παρασκευή, ως τις 22 Απριλίου
Ώρα Έναρξης: 22.00
Βοτανικός Plus
Ιερά οδός 76 & Σπύρου Πάτση (Είσοδος από Κασσάνδρας 23)
Προπώληση: 10€, στην είσοδο 13€
Εισιτήρια προπωλούνται: Viva.gr, Public, Seven Spots, Ianos, Mediamarkt, Reload Stores
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 - 3412622
Πληροφορίες: Τηλ: 211 – 221 13 57
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v