Stand up comedy: 6 παραστάσεις για… πολλά γέλια

Η «ζωντανή» κωμωδία ζει και βασιλεύει στην Αθήνα και εμείς από την πλευρά μας γελάμε με την ψυχή μας σε 6 ευφάνταστες παραστάσεις.
Stand up comedy: 6 παραστάσεις για… πολλά γέλια
Φαρμακερές ατάκες, βιτριολικό χιούμορ, καταστάσεις βγαλμένες από τη ζωή, άφθονο γέλιο, η απόλυτη παρεΐστικη ή "ζευγαριάρικη" έξοδος. Πάνε χρόνια από τότε που το stand up comedy «μετακόμισε» στην πόλη, όμως συνεχίζει μέχρι σήμερα να ανανεώνεται και να προσφέρει απλόχερα γέλιο μέσα από διασκεδαστικές παραστάσεις.

Έξι από αυτές επιλέξαμε και σας προτείνουμε.

About sex με την Κατερίνα Βρανά στο Θέατρο 104

Μετά την θερμή υποδοχή από το κοινό, η… σέξι παράσταση της Κατερίνας Βρανά συνεχίζεται στα ελληνικά για τέσσσερις ακόμα παραστάσεις και μία παράσταση στα αγγλικά στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου 104. Η ταλαντούχα κωμικός που μας είχε χαρίσει άφθονο γέλιο με την παράσταση «Φέτα με Βασίλισσα» επιστρέφει με ένα show που ασχολείται με το σεξ, με τον νέο τρόπο εύρεσης συντρόφων, τις νέες τάσεις, το πατροπαράδοτο σεξ, τις αλλαγές της εποχής, την ταχύτητα εναλλαγής του παρτενέρ, ακόμη και με τις… πάπιες.

Info: Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου, Ευμολπιδών 41, Γκάζι. Είσοδος 10€, διάρκεια: 90’.

 Stand up comedy στο Spiti Cocktail Bar

«Τι καλύτερο θα έκανες Τρίτη βράδυ από το να γελάς;» αναρωτιέται ο κωμικός Δημήτρης Δουκόγλου και μαζί με τον Ηλία Φουντούλη, την Χρύσα Κατσαρίνη, τον Κώστα Μαλιατσή και έναν guest – έκπληξη κάθε φορά γεμίζουν την τελευταία Τρίτη του μήνα με άφθονο γέλιο στο αγαπημένο μπαράκι του Χαλανδρίου.

Info: Τελευταία Τρίτη κάθε μήνα, Ανδρέα Παπανδρέου 9, Χαλάνδρι. Είσοδος (πάντα) ελεύθερη. Ποτό στα 7€, cocktails από 8€. Ώρα έναρξης 21.30.

«Ο καθένας τα δικά του» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Η Ήρα Κατσούδα και ο Ανδρέας Πασπάτης, δύο κωμικοί µε μακροχρόνια πορεία στο stand up comedy, γίνονται ζευγάρι και λέει «ο καθένας τα δικά του», σε μια διασκεδαστική παράσταση, όχι μόνο για την αέναη πάλη των φύλων αλλά και για ό,τι μας συμβαίνει καθημερινά. Tο show πρωτοπαρουσιάστηκε πέρυσι από το ΙΜΚ και ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Αθήναιον, σε Πάτρα, Κρήτη και άλλες πόλεις της Ελλάδας με μεγάλη επιτυχία.

Info: Από 5 μέχρι 26 Φεβρουαρίου, κάθε Παρασκευή στις 21.30. Είσοδος: 10€. Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος.

Stand-up Science από τους Science Reactors στον Ελληνικό Κόσμο

Πόσο χιούμορ μπορεί να έχει η επιστήμη; Πολύ, απαντούν οι Science Reactors, μια ομάδα επιστημόνων από διάφορα πεδία, και καταλαμβάνουν τον Ελληνικό Κόσμο με στόχο να «ανοίξουν» το έργο της επιστήμης στο κοινό με τρόπο κατανοητό και ταυτοχρόνως διασκεδαστικό. Πώς; Μέσα από παραστάσεις κατά το πρότυπο του stand-up comedy, στις οποίες συμμετέχουν επιστήμονες, που παρουσιάζουν με χιουμοριστικό τρόπο θέματα της επιστημονικής επικαιρότητας και όχι μόνο.

Info: Σάββατα από 13/02 μέχρι και 19/03. Είσοδος 8€, ώρα έναρξης 20.30. Πειραιώς 254, Ταύρος.

«Δες το θετικό» στο Άβατον

Σας παίρνει 40 λεπτά να μπείτε στη θάλασσα; Όταν βάζετε ηλεκτρική, σας αντιστέκεται πάντα ένα σκουπιδάκι; Θα ψηφίζατε νόμο κατά της άσπρης κάλτσας στο σεξ; Μετά από μεσημεριανό ύπνο έχετε hangover; Άλλαξε ο κόσμος σας όταν πρωτοφάγατε lucky cap; Θέλετε να περάσετε ένα βράδυ γελώντας; Αν σε όλα τα παραπάνω απαντήσατε «ναι», τότε ο Λάμπρος Φισφής σας προκαλεί να δείτε από κοντά το 2ο one man show του, μετά το πετυχημένο «Να ένας σοφός» και εγγυάται γέλια μέχρι δακρύων.

Info: Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21,15, είσοδος 10€. Ευπατριδών 3 Γκάζι, Μετρό Κεραμεικός.

Οι 5x4+1 αυτοσχεδιάζουν στον Χώρο Τέχνης 92 Art

Για ακόμα μια χρονιά, ο 92 Art παρουσιάζει μια παράσταση, χωρίς κείμενο, χωρίς σκηνοθεσία, μόνο με ηθοποιούς έτοιμους να δημιουργήσουν. Μια παράσταση στην οποία συγγραφέας και σκηνοθέτης είναι το ίδιο το κοινό. Ένα θεατρικό, το οποίο γεννιέται την ώρα που παίζεται, για μια και μοναδική βραδιά. Επί σκηνής, βρίσκουμε τους Αναστασία Δημοπούλου, Έλενα Μαμασούκα, Ερμόλαο Ματθαίου και Κωνσταντίνο Μούτση.

Info: Κάθε Σάββατο στις 21.00. Διάρκεια 75’, είσοδος 10€ με μπύρα ή κρασί. Αρτέμωνος 77 Δάφνη.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v