See-I: Η «πρώτη» φωνή των Th. Corporation στο Bolivar

To Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου το Bolivar Beach Bar υποδέχεται τον See-I για ένα μοναδικό dj set και live pa με φόντο το πιο εξωτικό τοπίο της πόλης.
See-I: Η «πρώτη» φωνή των Th. Corporation στο Bolivar
Η ιστορία ξεκινά με τους δύο αδελφούς, Rootz και Zeebo, οι οποίοι βρήκαν το δρόμο τους από το κολέγιο στη Βόρεια Καρολίνα μέσω της Καραϊβικής για να καταλήξoυν στην Washington DC. Εκεί ανέπτυξαν το δημιουργικό και μουσικό τους ταλέντο, καθώς η πρωτεύουσα Washington DC είναι το περισσότερο πολυπολιτισμικό μέρος.

Τις δύσκολες μέρες της δεκαετίας του 1980, οι αδελφοί Steele ξεκινούν το έργο που θα ορίσει το μέλλον τους το: See-I.

Γρήγορα καθιερώθηκαν στην αναδυόμενη reggae και τότε ο Eric Hilton ο παραγωγός των Thievery Corporation διέκρινε το ταλέντο τους και αποφάσισε να συμπεριληφθούν σε μελλοντικά του έργα. Εκείνη την περίοδο ο Eric Hilton άνοιγε το "Eighteenth Street Lounge" και την δισκογραφική του εταιρεία όπου έφερε και τους Rootz and Zeebo στο προσκύνιο. Από τα 90's και μετά ηχογραφούν και εμφανίζονται ως μέλη των Thievery Corporation.


Από το 2005 εμφανίζονται κάθε Τετάρτη στο "Eighteenth Street Lounge" όπου και εμφανίζονται με άλλα μέλη των Thievery Corporation, και Chuck Brown band καθώς και άλλους guest μουσικούς.

Η μπάντα SEE - I αναγνωρίζεται ως ένα από τα καλύτερα reggae συγκροτήματα της Αμερικής και αναπτύσεται σε πανεθνικό φαινόμενο.



Ώρα: 21:00
Προπώληση: 8€
Τιμή εισόδου: 10€
Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία παραλιακής 3η Καλαμακίου
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 697 0367 684
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v