Παγωμένη μπύρα στην αυλή: 4 top διευθύνσεις

Παγωμένη μπύρα, ωραίες μουσικές, δροσερός χώρος. Απολαμβάνουμε... υπερβάλλοντα ζύθο σε τέσσερις όμορφες αυλές και κήπους.
Παγωμένη μπύρα στην αυλή: 4 top διευθύνσεις
Ο καύσωνας σηκώνει μπόλικες δόσεις δροσιάς και η αναζήτηση μαγαζιών με αυλές και κήπους κρίνεται πλέον επιτακτική. Ακόμα καλύτερα αν οι αυλές αυτές σερβίρουν παγωμένη μπύρα σε ίσκιο συνοδεία ωραίων μουσικών για κάθε γούστο. Μπυραρίες ή μη, βρήκαμε τέσσερις δροσερές διευθύνσεις για να απολαύσετε παγωμένη μπύρα, νόστιμες γεύσεις και καλές μουσικές.

1920
Αγ. Παρασκευής 110, Χαλάνδρι, τηλ.: 210-6813029

Σε μια «ήρεμη» περιοχή του Χαλανδρίου, μακριά από τη βοή της πλατείας και των γύρω δρόμων, βρίσκεται ένας από τους πιο ατμοσφαιρικούς κήπους της Αθήνας. Τα τραπεζάκια του φορτώνονται καθημερινά, πέρα από τις κλασικές λουκανικο-ποικιλίες που συναντάμε σε κάθε μπυραρία, με κροστίνι με λαδοτύρι και λιαστή ντομάτα, μελιτζάνες με τυριά, μενταγιόν με σως μαυροδάφνης και πιπεράτα φιλέτα. Πέντε βαρέλια και εξήντα διαφορετικές ετικέτες μπύρας ολοκληρώνουν το πολυσέλιδο μενού. Κι αν έχετε… αντιρρησίες συνείδησης στην παρέα, ο κατάλογος διαθέτει και μερικές ενδιαφέρουσες ετικέτες κρασιών.

Πλέει Play
Αγ. Ιωάννου 23, Αγία Παρασκευή, τηλ: 210 6083988

Το πιο παιχνιδιάρικο μπαράκι της Αγίας Παρασκευής βρίσκεται σε μια κρυμμένη αυλή κοντά στο εμπορικό κέντρο της περιοχής, και προσφέρεται για επιτραπέζια και ευφάνταστα ice teas (εξαιρετικό αυτό με την μέντα) την ημέρα και DJ sets με reggae και funk ήχους από διαφορετικούς DJs κάθε βράδυ συνοδεία παγωμένης μπύρας. Ανά περιόδους «τρέχουν» ειδικές προσφορές σε ετικέτες μπύρας, ενώ αν θέλετε να ξεστρατίσετε, το ποτό στοιχίζει 6€ και τα κοκτέιλ 7,50€.

Tar
Λεωφ. Ηρακλείου 34, Άνω Πατήσια

Στεγάζεται σε ένα υπέροχο νεοκλασικό του Μεσοπολέμου και διαθέτει τον ομορφότερο πιθανότατα κήπο σε ακτίνα χιλιομέτρων. Ο κατάλογος περιλαμβάνει έναν ικανοποιητικότατο αριθμό ετικετών μπύρας, τόσο βαρελίσιες όσο και μπουκάλια, αλλά και ενδιαφέρουσες νοστιμιές για να τις συνοδεύσουμε. Στις τελευταίες αγαπημένες μας προσθήκες περιλαμβάνεται το Mexican Burger (με jalapenos και onion rings) η τιμή του οποίου δεν ξεπερνά τα 7€. Πράγμα που σημαίνει, για ωραιότατο γεύμα μαζί με τις απαραίτητες μπύρες μπορείτε να υπολογίζετε περί τα 15€ το άτομο.

Pentagram
Πρασίνου Λόφου 5, Πλατεία Νέου Ηρακλείου

Άνοιξε πέρυσι τις πύλες του στο κοινό και συνεχίζει φέτος με διάθεση άκρως καλοκαιρινή να σερβίρει ετικέτες από Βέλγιο, Γερμανία, Τσεχία και άλλες χώρες στον πανέμορφο κήπο του με τα μεγάλα, ξύλινα τραπέζια. Το Πεντάγραμμο στο Νέο Ηράκλειο παίζει όμορφους rock, blues και jazz ρυθμούς και συνοδεύει την μπυροποσία με νοστιμότατο κότσι, λαχταριστά λουκάνικα και ωραίες ποικιλίες κρεατικών. Για ένα πλήρες γεύμα με μπύρα, υπολογίστε περί τα 15€ ανά άτομο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v