Έξι πάρτι στην Αθήνα για Σαββατιάτικο χορό

Σαββατιάτικος χορός μέχρι τελικής πτώσης, σε αγαπημένα μπαράκια και dance stages της πόλης μέσα από έξι «δυνατά» parties.
Έξι πάρτι στην Αθήνα για Σαββατιάτικο χορό
Το πατροπαράδοτο έθιμο του Σαββατιάτικου ξεφαντώματος θα τηρήσουμε για ακόμα μια φορά, πόσο μάλλον τώρα που οι Απόκριες πλησιάζουν και το… κλίμα το σηκώνει. Αν το Σάββατο σας βρει εκτός σπιτιού, ιδού έξι «δυνατά»parties για να το γιορτάσετε ανάλογα.

Dino MFU & Valeron στο Saint Solange
Το δίδυμο της Zero10 Records αναλαμβάνει τα decks του άρτι αφιχθέντος στην χορευτική σκηνή της πόλης Saint Solange(Ερμού 152, Γκάζι) με ξεσηκωτικές house επιλογές όπως μόνο εκείνοι ξέρουν. Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Nick Seremetis και Vasilis Batis. Η είσοδος κοστίζει 10€ με ποτό και τα ποτά 8€. 

Trashformers μασκέ στο Koo-Koo
To trash team που μας έκανε να αγαπήσουμε ξανά τις θρυλικές επιτυχίες των ελληνικών 90s βάζει τα αποκριάτικά του και κηρύσσει την έναρξη ενός άτυπου trash Καρναβαλιού στο Koo Koo στο Γκάζι (Ιάκχου 17). Θα ακολουθήσουν ακόμα τέσσερα πάρτι, Σάββατο παρά Σάββατο, ενώ το dresscode του πρώτου πάρτι είναι οι… στίχοι (ό,τι καταλάβατε, καταλάβατε). Είσοδος 10€.

Chapeau Noir Party! στο Dunkel
Αυτό το Σάββατο, το Dunkel bar της Πανόρμου φιλοξενεί το καθιερωμένο Chapeau Noir Party, με τους John Ajohn και George Common στα πλατώ, να παίζουν ήχους ς από brit pop, indie rock, rock n' roll, funk, hip hop κ.α. Είσοδος ελεύθερη, ποτό από 6€, μπύρα από 4€.

Spooky Boogie στο ΦΟΥΑΡ
«Σκοτεινό, μυστήριο, τρομακτικό και την ίδια στιγμή αθεράπευτα έκφυλο και sexy», χαρακτηρίζεται το ιδιαίτερο αυτό house party- αναδρομή στην ιστορία του μουσικού αυτού είδους και σε όλα όσα οδήγησαν σε αυτό. Στα decks του ΦΟΥΑΡ (Μητροπόλεως 72 και Χριστοπούλου 6) οι πρωτεργάτες Ήχος Ανοχής και Con Seannery. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Το ποτό κοστίζει 7€. 

Nick Varon στο PIXI
Αυτό το Σάββατο το PIXI (Ευμολπιδών 11, Γκάζι) παρουσιάζει τον αγαπημένο dj και παραγωγό της electro Nick Varon. Μαζί του ο μουσικός παραγωγός και Dj Nick Devon, ενώ στη θέση του warm up o Dj Aris. H είσοδος κοστίζει 12€ με ποτό. 

Lower Parts presents I-F στο SIX DOGS
O Ολλανδός πρωτοπόρος του electro-acid ήχου και παραγωγός του ραδιοφώνου Intergalactic Fm έρχεται στα decks του πολυχώρου της Αβραμιώτου καλεσμένος του label Lower Parts. Μαζί του ο ΑΦΦΕΚΤ με ένα audiovisual live και οι Astytekk και Γ. Είσοδος 6€. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v