Beach House Party: Οι Âme ξεσηκώνουν το Bolivar

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου το Bolivar σε συνεργασία με το Blend Athens παρουσιάζουν τους Βερολινέζους Âme, παρέα με τους Jojo & Duke και Manolaco.
Beach House Party: Οι Âme ξεσηκώνουν το Bolivar
Το Bolivar συνεχίζει ακάθεκτο τα καλοκαιρινά beach house parties του και αυτή τη φορά σε συνεργασία με το Blend Athens μας φέρνει… αντιμέτωπους με το Detroit techno των Γερμανών Âme.

Απευθείας και μέσα από την καρδιά του Βερολίνου στα κρύα βάθη του Detroit techno και περιπλανώμενοι στα γλυκά υψηλά standards της Νέας Υόρκης, της Πόλης των Ανέμων, οι Âme είναι θαυμάσιοι ταξιδευτές. Ξεκινώντας το δικό τους label Jazzanova και Sonar Kollektiv κατάφεραν να αφήσουν τον δικό τους πανίσχυρο ήχο, μείγμα της σύγχρονης electronic με ένα ξεχωριστό soulful Vibe, εκεί που η τελειότητα και το πάθος συναντά την δημιουργικότητα και την House.

Το καταξιωμένο γερμανικό δίδυμο Kristian Beyer και Frank Wiedemann κάνουν το δισκογραφικό τους ντεμπούτο με το άλμπουμ “Rej” που γίνεται best seller singles, ακολουθεί το ομότιτλο “Ame”, και άλλα 17 EP's. Πλέον ως μέρος της Innervision μαζί με Dixon Henrik Schwarz συνεχίζουν και εντυπωσιάσουν στα live τους δείχνοντας το μέλλον της ηλεκτρονικής μουσικής.

Τo intro και outro της βραδιάς αναλαμβάνουν οι JOJO & DUKE! και ο resident του Blend Athens, Manolaco.

DOORS OPEN 21:00 Η.R.S.
ΤΙΜH ΕΙΣΙΤΗΡΙOY: 5 ευρώ

Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος / Μετακίνηση: Τραμ στάση Καλαμάκι - Λεωφορεία παραλιακής 2η Καλαμακίου
Πληροφορίες: 697 0367 684 / Facebook: Bolivar Beach Bar / www.bolivarbeachbar.com  


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v