Χριστουγεννιάτικα parties: 9 επιλογές για ξεφάντωμα

Διεθνούς φήμης dj’s, trash parties και έλληνες παραγωγοί μας κρατούν συντροφιά σε επτά parties για την παραμονή και την ημέρα των Χριστουγέννων.
Χριστουγεννιάτικα parties: 9 επιλογές για ξεφάντωμα
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Χριστούγεννα. Αφορμή για οικογενειακές συνεστιάσεις, ανταλλαγή δώρων, φιλανθρωπίες και (φυσικά) μπόλικα parties. Παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων τα μαγαζιά της Αθήνα γιορτάζουν την ιδιαίτερη αυτή ημέρα φιλοξενώντας μερικά από τα πιο κεφάτα parties της χρονιάς.

Ρεβεγιόν και χορός
Αφού χορτάσετε από τομενού της παραμονής στο σπίτι ή έξω, σημειώστε ότι στο Ammos Beach οι Dual Vision έρχονται για πρώτη φορά στην χώρα σε ένα psy trance party χωρίς… προηγούμενο (είσοδος 10€), ενώ ο θρύλος της house πάλαι ποτέ resident DJ του ιστορικού νεοϋορκέζικου club Studio 54 εμφανίζεται εκείνη την ημέρα στο Peacock παρέα με τον DJ Pascal και τον Mr Orpheus.  (είσοδος 10€ με ποτό).

Σε διαφορετικό κλίμα, ο Ηλίας Φραγκούλης διοργανώνει ακόμα ένα trasathon party /όπως και κάθε χρόνο στον χώρο του Bios και ανασύρει από το παγκόσμιο ρεπερτόριο τραγούδια που ο πολιτισμός και η Γη ολάκερη θα ήθελαν να ξεχάσουν (έναρξη στις 23:00, είσοδος ελεύθερη).

Στο θρυλικό Blue Bar στο Χαλάνδρι τώρα, και ενώ όλοι θα προσμένουν την γέννηση του θείου βρέφους, οι Γ.Πολιτης (Mparmpa Giorgos) και Ν.Κυριαζιδης (Kotsidas) θα βρίσκονται στα Decks για «ένα πάρτυ μέχρι πρωίας και Rock'n'Roll βίας», όπως λένε οι ίδιοι. Σε πιο dance ατμόσφαιρα, το Skull Bar θα φιλοξενήσει τον Kassey Voorn και τον Nikko Z, δύο νέα και ανερχόμενα ταλέντα της ηλεκτρονικής μουσικής.

Ανήμερα στα πατώματα
Στο SIX DOGS, οι Cat Black, Κωνσταντίνος Δαγριτζίκος, Σταύρος Διοσκουρίδης, Στέλλα Καλησπεράτου, Θοδωρής Κανελλόπουλος, Φωτεινή Κορρέ και Κωνσταντίνος Μπόλας διοργανώνουν ένα «Χριστουγεννιάτικο Ξέφρενο Party» (ώρα έναρξης 22:00, είσοδος δωρεάν), ενώ οι Trashformers συνεχίζουν ακάθεκτοι και προγραμματίζουν ακόμα ένα trash party στο Koo Koo για εκείνη την βραδιά με semi-posh dress code (ψιλό κυριλέ, όπως λένε) και άφθονο χορό (είσοδος με μπύρα/κρασί: 9,99€)

Τι θα λέγατε για λίγη reggae / dancehall; Και από αυτό έχει ο χριστουγεννιάτικος… μπαχτσές. Συγκεκριμένα στο An Club στα Εξάρχεια, θα λάβει χώρα το πρώτο Dubwise Party με προσκεκλημένους τους AMP Outernational, Anna Mystic, Mashdown 45 και Mistaoperator σε μια βραδιά… Jah και χορού. Είσοδος 8€, οι πόρτες ανοίγουν στις 22:30.

Στο Fuzz Club στην Πειραιώς από την άλλη μεριά, το μεγάλο dance party των Χριστουγέννων από την ομάδα Blend φιλοξενεί φέτος τη Ρωσίδα Nina Kraviz και τον Βρετανό πρωτοπόρο της acid house Radioslave. Τo intro της βραδιάς αναλαμβάνουν οι residents του Blend, Mikee και Manolacο (εισιτήρια 15€ προπώληση, ώρα έναρξης 23:30). https://www.facebook.com/events/717276358302335/
Καλές γιορτές και καλό ξεφάντωμα!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v