Gasoline: Κερδίστε κοκτέιλ στην ωραιότερη αυλή στο Γκάζι

Δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση για να κερδίσετε δύο κοκτέιλ της αρεσκείας σας, και να τα πιείτε στην υγειά μας, στην αυλή του Gasoline.
Gasoline: Κερδίστε κοκτέιλ στην ωραιότερη αυλή στο Γκάζι
Μια από τις πιο καλοκαιρινές γωνιές στο Γκάζι είναι αδιαμφισβήτητα η αυλή του Gasoline: Με τα χτιστά καναπεδάκια της, τον ατμοσφαιρικό φωτισμό της, τα πολύχρωμα μαξιλάρια και τα δέντρα να της προσφέρουν την απλόχερη δροσιά τους, είναι ό,τι πρέπει και για χαλαρή κουβεντούλα νωρίς και για πιο party καταστάσεις αργότερα, όταν οι ρυθμοί ανεβαίνουν.

Ο κατάλογος των κοκτέιλ ανανεώθηκε πρόσφατα, και είναι τώρα πιο καλοκαιρινός από ποτέ. Δοκιμάστε οπωσδήποτε το Lemon Pie, με βότκα, βανίλια και μαρμελάδα λεμόνι, το The Crossbow, με gin, crème de cacao και σιρόπι σοκολάτας, και το By Invitation Only, με gin, χυμό λάιμ, ζάχαρη και crème de framboise. Αν, πάλι, δεν μπορείτε να αποφασίσετε, φτιάξτε μόνοι σας το κοκτέιλ των καλοκαιρινών ονείρων σας, επιλέγοντας ανάμεσα σε συνδυασμούς υλικών όπως mango, passion fruit, καρύδα ή βατόμουρο, και τύπους κοκτέιλ όπως Colada, Margarita, Zombie και πάει λέγοντας.

Όσο για τη μουσική; Ανάλογα με την ημέρα της εβδομάδας και… τη διάθεση, αλλάζει για να καλύψει όλα τα μουσικά γούστα: Από ξεσηκωτικές μουσικές επιλογές από την pop, rock και indie σκηνή μέχρι 80s και house-dance beats, τα πάντα παίζουν.

Info:
Γαργηττίων 23Α, Γκάζι, τηλ.: 210 3469396
Το απλό ποτό κοστίζει 7€, τα σπέσιαλ και τα κοκτέιλ 8-9€ 


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v