Χριστουγεννιάτικα party: Πού θα Χο-Χο-Χορέψουμε;

Πιστοί στο εορταστικό πνεύμα των ημερών, υποδεχόμαστε τα πιο… διάσημα γενέθλια του κόσμου σε δέκα κεφάτα events και parties παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων.
Χριστουγεννιάτικα party: Πού θα Χο-Χο-Χορέψουμε;
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Αφού γλιτώσαμε την καταστροφή του κόσμου (και την… γιορτάσαμε κιόλας), σειρά έχουν τα Χριστούγεννα, ο ερχομός των οποίων δίνει το σύνθημα για ξεφάντωμα, party, χορό και αλκοόλ – με μέτρο. Συγκεντρώσαμε δέκα άκρως ελκυστικά events και parties σε μπαράκια και clubs του κέντρου, όπου η μιζέρια της εποχής και η κατάθλιψη των Χριστουγέννων σίγουρα απουσιάζουν.

Τα party της παραμονής

Venue Christmas Ball
To ιστορικό club άνοιξε πριν από μερικές εβδομάδες τις πύλες του και οι φαν της mainstream dance σκηνής, την οποία το ίδιο γαλούχησε συνεχίζουν να χορεύουν όπως ακριβώς έκαναν και παλιά. Την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Deniz Koyu, ο εξαιρετικά δημοφιλής Dj και παραγωγός της electro house και δημιουργός της επιτυχίας “Tung” παίζει decks, σε μια εορταστική βραδιά όπου το warm up αναλαμβάνει ο Βασίλης Τσιλιχρήστος. Είσοδος 15€ με ποτό. Ανδρονίκου και Τζαφέρη 11, Ρουφ. Τηλ.: 2103422606, 2103422886.
 


Kenny Carpenter
O «πατέρας» της dance μουσική με βαρύγδουπη ιστορία στα Studio 54, Loft, Galaxy 21, Zanzibar, Inferno, Bond International Casino και Ministry of Sound, φορά το κόκκινο σκουφάκι του και έρχεται για ένα εορταστικό Dj set στο Animal στο Κολωνάκι, παρέα με τον DJ Pascal και τον KD. Είσοδος 20€ με ποτό. Καρνεάδου 25-29 (εμπ. κέντρο Λαιμού), Κολωνάκι. Τηλ.: 2107216409 και 6974024795.



Xmas Eve Special: Blend Presents Guy Gerber
Ο ισραηλινός club DJ ((Bedrock, Cocoon, Supplement Facts) έρχεται σαν προσκεκλημένος της ομάδας Blend στο «μυκονιάτικο» Mamacas στο Γκάζι, για να φέρει ακόμα μια φορά το ελληνικό κοινό αντιμέτωπο με τις χορευτικές του μελωδίες. Την βραδιά ανοίγει ο παραγωγός του Best FM, Ανδριανός Παπαδέας. Είσοδος 20€ με ποτό. Περσεφόνης 41, Γκάζι. Τηλ.: 2103470280



TRASHATHON στο Bios
«Παραμονή Χριστουγέννων. Φέτος τα σκουπίδια στην τηλεόραση δεν θα γιορτάζουν. Δεν θα υπάρχουν shows, δεν θα τσιρίζει η Ρούλα, δεν θ' ακούς καν ελληνικά! Γι' αυτό κι εμείς... σου δίνουμε κάτι special», λένε οι διοργανωτές ενός ακόμα Trashathon party στο Bios. Σκληροπυρηνικές δόσεις eurotrash, δραματικές διασκευές που θα έπρεπε να είχαν θαφτεί πέρα από το χρόνο και άλλα μπαλαλάικα σουξέ που κάνουν τη λέξη pop να χάνει κάθε νόημα, όλα όσα ντρεπόμαστε να πούμε πως έχουμε χορέψει, όλα αυτά θα είναι εδώ με τον Ηλία Φραγκούλη στα decks. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Πειραιώς 84, τηλ. 210 3425335.

Electropunks XMAS Event
Η γενιά της Trance δίνει βροντερό παρόν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σε ένα Χριστουγεννιάτικο psy trance party με καλεσμένους τον Max Lanfranconi των Etnica (Ibiza), τους Vibe Tribe (Ισραήλ) και τους δικούς μας Mickey Noise, Iraklis Mindphaser και Nick Pall. Είσοδος 20€ μαζί με ποτό. Στάδιο Ειρήνης και φιλίας, Αίθουσα παραχωρήσεων εκδηλώσεων (Περιστυλιο).



Werk presents Sunchase
Η Drum and Bass έχει την τιμητική της στο 7sins των Εξαρχείων, όπου η ομάδα WERK φέρνει για πρώτη φορά σε ελληνικό έδαφος (ή καλύτερα πικάπ) ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του είδους, τον Ουκρανό Alexander Pavlenko. Μαζί του οι Disphonia, Cubism, Cryogenics, Kenesis & Baste καθώς και ο MC Ahmed Ali. Είσοδος 5€. Θεμιστοκλέους και Γαμβέττα 5, Πλ. Κάνιγγος.
Ανήμερα… party



KLIK Records Xmas Ball
Το καθιερωμένο πάρτι της KLIK Records γίνεται φέτος στο ξενοδοχείο Semiramis στο Κεφαλάρι, όπου θα δημιουργηθούν δύο stages, το Bar Lounge και το Omni Dance Stage, τα οποία θα γεμίσουν από τις μουσικές των παραγωγών της Klik Records και του Best Radio με special guests τους Ralph Myerz, George Kyriakou, Anna Anastasiou, Nikos Diamantopoulos και Γιώργος Σεράγος. Η είσοδος είναι 20€ με ποτό. Χαριλάου Τρικούπη 48, Κεφαλάρι, τηλ: 210 3238428 & 6977454149.

Recharged Christmas Edition
O dj/παραγωγός Agent Greg, ιδιοκτήτης της Recharged Music και resident του Paradise club στην Μύκονο, θα αναλάβει την Τριτη 25 Δεκεμβριου τα decks του Dybbuk για ενα special Χριστουγεννιατικο version του μηνιαίου residency party του "Recharged Nights", στο αγαπημένο underground club της Αθήνας. Μαζί του, το ανερχόμενο δίδυμο Sean Angel και Sydo οι οποίοι πρόσφατα απέσπασαν θετικές κριτικές με την συνεργασία τους στο "Up To The Sky" με την Μαριάννα Γερασιμίδου (Mary Jeras) καθώς και με την δική τους εκδοχή στο "Skyfall" της Adele. Είσοδος 15€ με ποτό. Π. Ιωακείμ 37, Κολωνάκι, τηλ: 2107221558.



Χριστούγεννα στο «Six D.O.G.S.»
«Αμέσως μετά τα ελαφριά πατροπαράδοτα οικογενειακά suppers, θα αρχίσει η συσπείρωση. Άγιες και γιορτινές μέρες είναι, ας τις χαρούμε, χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Στις 22:00 το βράδυ (ακριβώς/ούτε λεπτό παραπάνω), θα μαζευτεί όλη η αφρόκρεμα. Και το αφρόγαλο», αναφέρει η ομάδα του Six Dogs στο Μοναστηράκι και μας βάζει σε σκέψεις, φιλοξενώντας όπως λέει «το χειρότερο line up που θα μπορούσε να παρελάσει από τα decks του εκείνη την ημέρα». Τη μουσική διαλέγουν οι Laternative (Παναγιώτης Μένεγος, Σταύρος Διοσκουρίδης), Untitled (GentiMontekristo και Nikitas Eisbar), Φώτης Βαλλάτος, Θοδωρής Κανελλόπουλος, Κωνσταντίνος Δαγριτζίκος, Oh Yeah και Κωνσταντίνος Μπόλας. Είσοδος ελεύθερη. Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι.

Merry House Christmas
Υπέροχη θέα στην Ακρόπολη και το κέντρο της πόλης σε συνδυασμό με αγαπημένα house ακούσματα. Γιατί όχι; Οι CJ Jeff, Simos Danalis, Lefty D και George R αναλαμβάνουν το δεύτερο και ο πολυχώρος «Έβδομος» στο Σύνταγμα φροντίζουν για τα βασικά (μουσική, ποτό, θέα) και αφήνουν σε εμάς τα εύκολα (χορός, διασκέδαση). Είσοδος ελεύθερη. Καραγιώργη Σερβίας 4, 7ος όροφος, στοά Καλλίγα, Σύνταγμα.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v