Deborah Davis: Η τζαζ συναντά το swing στο Half Note

Εκεί όπου η τζαζ συναντά τις μπαλάντες και το σουίνγκ αποκτά ποπ επιρροές, η Deborah Davis διηγείται με την υπέροχη φωνή της μελωδικές ιστορίες για έρωτες και πάθη. Αυτήν την εβδομάδα, η μεγάλη κυρία της jazz καταφτάνει στο Half Note.
Deborah Davis: Η τζαζ συναντά το swing στο Half Note
Οι αναγνώστες που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για το live της Τρίτης 12/4 είναι οι: Ελένη Χατζοπούλου, Σοφία Θεοδωρίδου. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας.

Είναι μια εξαιρετική τραγουδίστρια, με πανέμορφη φωνή και θαυμάσια σκηνική παρουσία. Το αθηναϊκό κοινό είχε την ευκαιρία να την γνωρίσει καλά πριν από μερικά χρόνια μέσα από μόνιμες εμφανίσεις της με το ελληνικό γκρουπ page one. Η Deborah Davis διαθέτει τη φυσική χάρη και τη βαθεία γνώση που ξεχωρίζει τις μεγάλες τζαζ τραγουδίστριες καθώς και το feeling να βιώνει και να κάνει δικά της τα jazz και soul standards που αποτελούν τον κύριο κορμό του ρεπερτορίου της.

Προέρχεται από το Τέξας, ζει στη Νέα Υόρκη, παίζει με τη δρώσα αφρόκρεμα της τζαζ, κάνει συχνές περιοδείες στην Ευρώπη και τον κόσμο και επιμελείται η ίδια την παραγωγή των δίσκων της, στη δική της εταιρία. Πέρα από την ερμηνεία, η Deborah Davis γράφει τραγούδια και ποίηση, είναι ηθοποιός, χορεύτρια (και αθλήτρια) με απότελεσμα η ολοκληρωμένη καλλιτέχνικη της προσωπικότητα να λειτουργεί πλήρως στη σκηνή.

Κάθε παράσταση της -ή κάθε δίσκος της- δίνει την αίσθηση πως η Debo βιώνει (και αναπαράγει) μια ολόκληρη ανθρώπινη ιστορία, με έρωτα, πάθος, χαρά, πόνο, σουίνγκ, δίνοντας τζαζική ζωή σε κλασικά ρυθμικά κομμάτια και μπαλάντες -βγαίνονταις ακόμα και σε «ποπ» χώρους. Η Deborah Davis είναι μια τραγουδίστρια που πάει μπροστά...

ΗALF NOTE JAZZ CLUB
Τριβωνιανού 17, Μετς
Πληροφορίες-Κρατήσεις 210 9213310

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ (χωρίς ποτό) : Α ΖΩΝΗ: 30€ , Β ΖΩΝΗ: 25€, Γ ΖΩΝΗ & ΒΑR: 20€, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ (Γ ΖΩΝΗ & BAR): 15

Ειδικές τιμές ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ (χωρίς ποτό): 20€, BAR: 15€, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ (ΣΤΟ BAR): 10€

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Δευτέρα έως Σάββατο ώρα έναρξης 22:30, Κάθε Κυριακή ώρα έναρξης στις 21:00


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v