ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΕΞΟΔΟΣ

Κ. Κυρμιζή και Ν. Γρηγοριάδης: Τσάι μετά μουσικής στη Σαχάρα

Με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου κοινού τους άλμπουμ, "Είναι εδώ", δύο από τις πλέον αθόρυβες, αλλά ιδιαίτερα αξιόλογες, περσόνες της νέας γενιάς της έντεχνης σκηνής δίνουν ραντεβού για τέσσερις Κυριακές στο Τσάι στη Σαχάρα.

Η Κατερίνα Κυρμιζή και ο Νίκος Γρηγοριάδης συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στο Τσάι στη Σαχάρα. Για τέσσερις Κυριακές, 21 και 28 Φεβρουαρίου και 7 και 14 Μαρτίου θα παρουσιάσουν σε ένα ακουστικό πρόγραμμα τα νέα τους τραγούδια από το πρόσφατο άλμπουμ «Είναι εδώ!», επιλογές από το σύνολο της δισκογραφίας τους και διασκευές από την εγχώρια και διεθνή μουσική σκηνή. Τα μουσικά όργανα που παίζουν είναι συνήθη, κλασσική κιθάρα η Κατερίνα Κυρμιζή, ακουστική κιθάρα ο Νίκος Γρηγοριάδης, ακουστικό μπάσο ο Γιάννης Γρηγορίου, κρουστά και φωνητικά η Ρόλη Γιαμοπούλου, το ηχητικό αποτέλεσμα όμως είναι μοναδικό.

Από τις πλέον «αθόρυβες» παρουσίες της σημερινής ελληνικής μουσικής η Κατερίνα κι ο Νίκος, έχουν αξιόλογο παρελθόν, με την πρώτη να αποσπά εγκωμιαστικά σχόλια για το ντεμπούτο άλμπουμ και τη φωνή της το’96, και τον δεύτερο να αποκτά αναγνώριση και στο εξωτερικό με τη διεθνή κυκλοφορία του άλμπουμ «Faros» το ‘97, την οργανική και πολύ κοντά στη new age εκδοχή του πρώτου του δίσκου που είχε κυκλοφορήσει δυο χρόνια πριν.

Επέστρεψαν πρόσφατα με το πρώτο τους κοινό άλμπουμ (τραγούδια του Νίκου τα οποία ερμηνεύει η Κατερίνα, με τη συμμετοχή και του ιδίου σε τρία κομμάτια και την Κατερίνα να συμπληρώνει δημιουργικά με ένα δικό της τραγούδι το οποίο ήδη ακούγεται πολύ). Στη νέα τους δισκογραφική δουλειά που κυκλοφόρησε από το label Μικρός Ήρως, προτείνουν μια ενήμερη για τις διεθνείς εξελίξεις εναλλακτική ποπ των ‘00s, αισιόδοξη και μελωδικά ουσιώδη, δίνοντας έμφαση στα μεσογειακά ηχοχρώματα.

Τσάι στη Σαχάρα, Λαοδικείας 18, Ιλίσια
Πληροφορίες, κρατήσεις: 210 7710611
Κυριακές 21, 28 Φεβρουαρίου 7, 14 Μαρτίου
Ώρα έναρξης 9:00

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Η υπομονή είναι πικρή, αλλά ο καρπός της είναι γλυκός."

Ζαν-Ζακ Ρουσσώ

  • 1960: Εγκαινιάζεται στη Θεσσαλονίκη το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου.

    1971: Γιώργος Σεφέρης, φιλολογικό ψευδώνυμο του Γεωργίου Σεφεριάδη, έλληνας νομπελίστας ποιητής. (Γεν. 29/2/1900)

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2