Openings «σκυλάδικων»: ...Και θα κάνει ο κόσμος χαβαλέ

Μπορεί οι μεγάλες πίστες με τα τρανταχτά ονόματα να μην έχουν ακόμα ολοκληρώσει τον χειμερινό τους προγραμματισμό, τα -κατ’ ευφημισμόν- σκυλάδικα της χώρας όμως είναι έτοιμα να καλύψουν τις ανάγκες των μπουζουκο-fans.
Openings «σκυλάδικων»: ...Και θα κάνει ο κόσμος χαβαλέ
Για τους λάτρεις του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, και δη του γνήσιου «σκυλάδικου», η θερινή σεζόν με τις ροκ και τις έντεχνες συναυλίες αποτελεί βαρετή περίοδο «ξηρασίας». Σας έλειψε, δηλαδή, όπως και να το κάνουμε, το μπουζούκι σας, το πατημένο γαρύφαλλο, το… ντιριντάχτα σας –πώς το λένε; Μην πλήττετε άλλο, πέρα από μία-δύο πίστες που έχουν ήδη ξεκινήσει το εποχιακό τους πρόγραμμα εδώ και μερικές μέρες, σύντομα ανοίγουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τα αγαπημένα σας «σκυλάδικα», με νέα και παλαιότερα ονόματα, που υπόσχονται να ξημερώσουν τις φθινοπωρινές σας νύχτες με τον -δικό τους- καλύτερο τρόπο, όπως μόνο αυτά γνωρίζουν. Ας πάρουμε μία γεύση από τα πρώτα openings της σεζόν:

Μαργαρίτης – Τσαλίκης- Καραφώτης στην «Θέα»
Λεωφ. Ποσειδώνος 3, Καλαμάκι, τηλ. 210-98 13 950, 210-92 48 211
Λειτουργεί: Πέμπτη - Σάββατο
Είσοδος: 15 ευρώ / Σάββατο 20 ευρώ – Φιάλη: 160 και 180 ευρώ.

Πρεμιέρα έκαναν πριν μερικές μέρες οι τρεις λαϊκοί βάρδοι, με ένα άκρως ανδρικό πρόγραμμα. Ο Γιώργος Μαργαρίτης, με την πολύχρονη πορεία στο λαϊκό τραγούδι, και οι δημοφιλείς (νεώτεροι) Γιώργος Τσαλίκης και Κώστας Καραφώτης, απαρτίζουν το τρίο της «Θέας» και υπόσχονται βραδιές γνήσιας διασκέδασης. Σύμφωνα με πηγές, το πρόγραμμα στην «Θέα» ξεκινάει κατά την 1, με τους νεώτερους Τσαλίκη-Καραφώτη να «ζεσταίνουν» το κοινό με ένα ποτ-πουρί από παλιές επιτυχίες, στην συνέχεια ο κάθε ένας εμφανίζεται ξεχωριστά για να ερμηνεύσει τα δικά του τραγούδια, ενώ αργότερα εμφανίζεται ο Γιώργος Μαργαρίτης, τον οποίο αποθεώνει το ένθερμο κοινό. Το τρίο πρόκειται να συνεχίσει την συνεργασία του στην «Θέα» καθ’όλη την διάρκεια της χειμερινής σεζόν.

Coming soon…

Γιώργος Μαρίνης - Έλενα Μπάση - Νίκος Απέργης στο «V.I.P@ SKYLADIKO»
Λ. Συγγρού 338, τηλέφωνα κρατήσεων: 210 9570400, 210 9519219, 210 9562241
Έναρξη: Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου

Από την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου το απόλυτο «σκυλάδικο» της πόλης, το V.I.P@ SKYLADIKO, ανοίγει τις πόρτες του και περιμένει το φανατικό του κοινό για διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσεως. Ο Γιώργος Μαρίνης, όντας το «πρώτο όνομα» του μαγαζιού, πλαισιωμένος από την Έλενα Μπάση, τον Νίκο Απέργη, τον Γιάννη Παπαϊωάννου και την Έλενα Τζαβάρα υπόσχονται να βάλουν φωτιά στην αθηναϊκή νύχτα. Μαζί τους η Σοφία Χαραλά και η Σοφία Δανέζη.

Στέλιος Μάξιμος - Γιάννης Αποστολίδης στο La Notte
Κηφισίας 10 -12, Μαρούσι, Agora Center, Τηλ. Κρατήσεων 210 6846139-40
Λειτουργεί: Πέμπτη – Κυριακή
Έναρξη: Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου

Ένα από τα πιο γνωστά στέκια της διασκέδασης στα Βόρεια προάστια, φέτος, εισέρχεται δυναμικά στη σεζόν, ολοκληρωτικά ανακαινισμένο και ανανεωμένο καλλιτεχνικά. Ο Στέλιος Μάξιμος παρέα με τον Γιάννη Αποστολίδη ηγούνται ενός σχήματος νεανικού, κεφάτου με διάθεση να κάνουν το La Notte το hot spot της διασκέδασης σε μια περιοχή που διακρίνεται για την εξωστρεφή της διάθεση και το ξενύχτι της. Το La notte φέτος με τη μεγάλη του μπάρα, τον prive χώρο του με τους καναπέδες και το υπόλοιπο καθιστικό του συνδυάζει την διάθεση του club με την πίστα και μεταμορφώνεται σε έναν χώρο σύγχρονο με δυνατή ενέργεια. Στην παρέα του La notte φέτος βρίσκονται ακόμη η Νάντια Πατέρα, ο Τηλέμαχος Ζέης και η Άννα Τζαφέρη.

Και στην Θεσσαλονίκη…

Γιώργος Μαζωνάκης – Τάμτα – Ησαΐας Ματιάμπα – Κέλλυ Καλτσή στην «Πύλη Αξιού»
Ανδρέου Γεωργίου 9, Περιοχή Σφαγεία, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 553158
Λειτουργεί: Παρασκευή και Σάββατο
Έναρξη: Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου

Την καινούργια σαιζόν υποδέχεται και η Θεσσαλονίκη με το σύνθημα «Αλλάξανε τα πλάνα μας…» στο ανανεωμένο «Πύλη Αξιού live clubbing». Ο Γιώργος Μαζωνάκης παρέα με την Τάμτα, τον Ησαΐα Ματιάμπα και την Κέλλυ Καλτσή δημιουργούν ένα νέο project ψυχαγωγίας και διασκέδασης, υπό την σκηνοθετική επιμέλεια του Κωνσταντίνου Ρήγου και υπόσχονται να χαρίσουν αξέχαστες μουσικές βραδιές στην συμπρωτεύουσα.

Επιμέλεια: Έλενα Μπούλια
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v