Η Giusy Ferreri με αέρα Ιταλίας στα Θέατρα Βράχων και Γης

Η Giusy Ferreri έχει καταφέρει σε λίγους μόνο μήνες που "ακούγεται" στην Ελλάδα να μας κάνει να την αγαπήσουμε. Την Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Ιουλίου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την ιταλίδα ερμηνεύτρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Η Giusy Ferreri με αέρα Ιταλίας στα Θέατρα Βράχων και Γης
Οι μεγάλες επιτυχίες της Novembre και “Non Ti Scordar mai di me” παίζονται σ’ όλα τα ραδιόφωνα, club, bar στην Ελλάδα, κατέχουν την 7η και 1η θέση αντίστοιχα στα ιταλικά charts και είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσουν να είναι οι μεγάλες επιτυχίες του καλοκαιριού.

H εκπληκτική Giusy Ferreri γεννήθηκε στο Palermo. Προτιμά να ζει στην ησυχία του Abbiategrasso (περιοχή της Lombardia κοντά στο Μιλάνο) απ’ ότι στη χαοτική πόλη του Μιλάνου. “Δεν είμαι συνηθισμένη στο χάος, μου αρέσει να ζω στη μεγάλη μητρόπολη για τη διασκέδαση, αλλά το βράδυ προτιμώ να γυρίζω στο ήσυχο μέρος μου."

[Απολαύστε την όπως εμφανίστηκε σε ιταλικό reality με το Non Ti Scordar mai di me]

Πολύ συχνά την παρομοιάζουν με τη Βρετανίδα τραγουδίστρια Amy Winehouse για το ερμηνευτικό της στυλ και για το έντονο ταλέντο της.

Η ίδια βέβαια απαντάει: “Eίμαι κολακευμένη, εκτιμώ την Amy σαν μια μεγάλη καλλιτέχνιδα, παρόλα αυτά έχουμε πολύ διαφορετικές μουσικές διαδρομές. Είμαστε και οι δυο ερωτευμένες με την Blues και την Soul, εγώ όμως έχω ερευνήσει πιο Dark ηχητική. Μεταξύ των διαφόρων συμβόλων που υπάρχουν P.J. Harvey, Linda Perry, Janis Joplin, Siouxise και Fiona Apple, στα 14 τραγουδούσα Queen, AC/DC, Liftiba και Timoria με την πρώτη μου cover band. Στα 15 μου έγραφα ποιήματα, αλλά όχι για να τα επενδύσω μουσικά. Μετά πέρασα από το pop-rock του Alanis Morissette και Skunk Anansie στα Blues της Billy Holiday και Bessie Smith. Στα 21 μου ήμουν fan του Jeff Buckley και της Fiona Apple. Ο δικός μου μουσικός κόσμος είναι σύνθετος, θέλω να ωριμάσω σαν τραγουδίστρια και να δείξω τη δημιουργικότητά μου και στο επόμενο album. Τώρα θέλω να βελτιώνω ολοένα την ερμηνεία μου μέσα από μια πολύτιμη σύγκριση με μεγάλους καλλιτέχνες και δημιουργούς όπως ο Tiziano Ferro”.

Την Δευτέρα 13 Ιουλίου, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Υμηττού και συγκεκριμένα στο Θέατρο Βράχων θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε ζωντανά και να τραγουδήσουμε μαζί της τις μεγάλες της επιτυχίες. Ενώ την Τρίτη 14 Ιουλίου, η Giusy Ferreri θα βρίσκεται στο Θέατρο Γης, στην Θεσσαλονίκη.
Ώρα έναρξης :
21:30
Γενική είσοδος : 25€
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v