Hard Rock Café Athens: Φέτος οι γορτές είναι... ροκ

Με δύο μεγάλα πάρτι, με τον Άι Βασίλη να μοιράζει δώρα στους μικρούς του φίλους, αλλά και με εντυπωσιακά μενού και open bar σε ασυναγώνιστες τιμές γιορτάζει φέτος τα Χριστούγεννα το Hard Rock της Αθήνας.
Hard Rock Café Athens: Φέτος οι γορτές είναι... ροκ
Φέτος, τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά θα είναι για όλους ακόμη πιο μαγικά και λαμπερά. Θα είναι Hard Rock Café Athens. Μοναδικές εορταστικές προτάσεις γαστρονομίας και ψυχαγωγίας σας περιμένουν στο αγαπημένο στέκι της οδού Φιλελλήνων.

Με την πιο ζεστή ατμόσφαιρα της πόλης και την καλύτερη χορευτική μουσική, το Hard Rock Café φοράει τα εορταστικά του και σας προσκαλεί να περάσετε μαζί του τις πιο ροκ γιορτές.

Τις πρωινές ή απογευματινές σας βόλτες, κάντε οπωσδήποτε μια στάση στο Hard Rock Café για να απολαύσετε τον καφέ, το γλυκό ή το γεύμα σας, ενώ το βράδυ πάρτε τους φίλους σας και πηγαίνετε να διασκεδάσετε μέχρι το πρωί. Μάλιστα, τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα του Δεκεμβρίου, θα στηθεί για μικρούς και μεγάλους το απόλυτο party. Aπό τις 12.00 μμ μέχρι τις 18.00 μμ, ο Άγιος Βασίλης θα παίζει με τα παιδιά, χαρίζοντας τους υπέροχα δώρα.

Όσο για τις εορταστικές προσφορές; Παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, ένα πλούσιο εορταστικό γεύμα σας περιμένει στο εστιατόριο με κόστος 30 ευρώ κατ’ άτομο, ενώ στο open bar μπορείτε να έχετε απεριόριστη κατανάλωση από τα ασυναγώνιστα κοκτέιλ, μόνο με 25 ευρώ.

Ξεκινήστε με τα φρέσκα ορεκτικά, όπως η ποικιλία από τα πλέον δημοφιλή Jumbo Combo, ή η κλασσική Caesar Salad. Συνεχίστε με τα τρυφερά μοσχαρίσια φιλετάκια Grilled Sirloin, γαρνιρισμένα με λιωμένο τυρί, καραμελωμένα κρεμμύδια και μανιτάρια και τα Twisted Pasta φουσίλι με στήθος κοτόπουλου και ψημένες κόκκινες πιπεριές. Το γιορτινό μενού βέβαια, δε θα μπορούσε παρά να περιλαμβάνει τα φημισμένα burgers Hard Rock Café, όπως το Legendary Burger και το νέο Veggie Burger με λαχανικά και μπαχαρικά.

Η γαστριμαργική πρόταση ολοκληρώνεται με το επιδόρπιο Apple cobbler & Brownie, που είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός ζεστής παραδοσιακής μηλόπιτας και φρεσκοψημμένου brownie.

Και φέτος τις γιορτές, το Hard Rock Café της Αθήνας, προσφέρει το αμερικάνικο όνειρο στο πιάτο σας ή... στο ποτήρι σας.

Hard Rock Cafe Athens, Φιλελλήνων 18, Σύνταγμα, τηλ.: 210 3252758, 210 3252742
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v