MTV music week: Όλη η πόλη ένα πάρτι

31 events, 50 καλλιτέχνες, 20 live shows, 20 DJs σε 17 spots σε όλη την Αθήνα. Το MTV γιορτάζει την επίσημη έναρξή του στην Ελλάδα, και μας προσκαλεί να χορέψουμε σε πολύχρωμα street events και τέσσερα μεγάλα πάρτι με ελεύθερη είσοδο, όλη την επόμενη εβδομάδα.
MTV music week: Όλη η πόλη ένα πάρτι
Από τις 28 Σεπτεμβρίου έως και τις 4 Οκτωβρίου κάθε γωνιά της Αθήνας θα κινείται στους ρυθμούς του MTV. Δεκάδες εναλλακτικές δραστηριότητες θα σημάνουν την έναρξη του MTV Music Week με τον Κεραμεικό, το Θησείο και ολόκληρη την Αθήνα να μετατρέπονται σε spots μουσικής ψυχαγωγίας και πάρτυ. Το MTV διοργανώνει ένα συναρπαστικό Music Week, με live εμφανίσεις ξένων και ελλήνων καλλιτεχνών και group, happening, mini show, DJ set και club events, με ελεύθερη είσοδο.

Αγαπημένοι DJs στήνουν τα decks παντού, από το πολυκατάστημα ψυχαγωγίας Public στο Σύνταγμα και τo Starbucks Café, μέχρι το βιβλιοπωλείο του Ελευθερουδάκη στο κέντρο της Αθήνας και το Concept Store - The Shop, στο Μοναστηράκι, καθώς και σε επιλεγμένα bar και club. Σε 17 σημεία σε ολόκληρη την Αθήνα θα πραγματοποιηθούν 31 μοναδικά event, 20 live show, με πρωταγωνιστές 50 καλλιτέχνες, τραγουδιστές, DJs και street artists.

Με την ένταση να ανεβαίνει σε MTV κλίμακα, την 1η Οκτωβρίου στον Κεραμεικό θα πραγματοποιηθεί άλλωστε και η επίσημη παρουσίαση των 10 επικρατέστερων υποψηφίων VJs, που συμμετείχαν στο MTV Search.

Το MTV σας προσκαλεί όλους να συμμετέχετε σε ένα μεγάλο μουσικό party, που γίνεται για πρώτη φορά στην Αθήνα. Το MTV αγκαλιάζοντας την ελληνική σκηνή, συναντάει τους fan της μουσικής στο Θησείο και μοιράζεται μαζί τους τη live MTV εμπειρία, τραγουδώντας δυνατά με τους GAD, Cyanna, Matisse, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Δήμο Αναστασιάδη, Γιάννη Χριστοδουλόπουλο, Υποχθόνιο, Μυστική Συνταγή, Εισβολέα, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Ιμάμ Μπαϊλντί, Ραλλία Χρηστίδου, Abbie Gale, Raining Pleasure, Professional Sinnerz & Κόμη Χ, Σκιές, Stereo Mike & Shaya,Your Hand In Mine και Monika. Το διεθνές χρώμα στο Live του Θησείου, το Σάββατο 4/10, δίνει ο πορτογάλος μουσικός David Fonseca.

Η διασκέδαση, ωστόσο, δεν σταματάει εδώ. To μεγάλο MTV party συνεχίζεται παράλληλα στον Κεραμεικό, σε εναλλακτικούς funk/hip-hop/dance ρυθμούς, με live των cast-a-blast soundsystem, TAWFIQ και Dimi Phaze ανάμεσα σε άλλους, αλλά και guest DJs τους Ανδριανό Παπαδέα, Γιώργο Σεράγο και V-Sag, τη Vicky Bania, και άλλους πολλούς ακόμη στα decks, που θα ντύσουν μουσικά όσα εντυπωσιακά θα συμβαίνουν κάτω και γύρω από τη σκηνή: break dancers αλλά και battle of the breakers, ΒΜΧ, parkour, skaters, και πολύχρωμο graffiti.

Και τα event συνεχίζονται σε Σύνταγμα, Εξάρχεια, Μακρυγιάννη, Ευρυπίδου, Χαλάνδρι και Γλυφάδα, μετατρέποντας ολόκληρη την πόλη σε ένα συνεχές, μουσικό-ψυχαγωγικό MTV party, σε διάφορα venue όπως T-Palace, Circus, Tiki Athens, Soul, Β.Bluz, Βourbon και Balux Café / The House Project.

Το MTV Music Week κορυφώνεται με τέσσερα μεγάλα club event/party, την Τετάρτη 1/10 με τους Magna στο Ακρωτήρι (celebrity DJs Nikki & Lauren Pope), την Πέμπτη, 2/10 στο pre-opening party του Venue με special guest DJ, την Παρασκευή 3/10, στο Galaxy Bar του Hilton, με τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο στα decks, και το Σάββατο, 4/10, με ένα άκρως χορευτικό/alternative party στο Soul, μαζί με τον Κορμοράνο και τους Flying Lilis Brothers.

Στη μεγάλη αυτή μουσική γιορτή της πόλης το Vodafone CU, υποστηρίζοντας πάντα ότι πιο φρέσκο στα μουσικά δρώμενα, θα βρίσκεται εκεί με πολλές εκπλήξεις, συλλεκτικά δώρα και MTV στυλ. Παράλληλα, η Sony Ericsson με τα walkman κινητά της θα μεταδίδει μοναδικές μουσικές εμπειρίες, ενώ η Heineken, πάντα κοντά στη διεθνή μουσική σκηνή, θα υποδέχεται το MTV με το δικό της απολαυστικό τρόπο.

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα σήμερα, μέσα από το site του MTV και μάθετε τα πάντα για το μεγάλο μουσικό party που διοργανώνει αποκλειστικά για εσάς το MTV.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v