Balux Cafe: New entry στα νότια προάστια

Μία νέα, πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα, πρόταση διασκέδασης εγκαινιάστηκε χθες στον Αστέρα Γλυφάδας και το In2life ήταν, φυσικά, εκεί. Το Balux Cafe "The Habitat Project" είναι το beach house που πάντα ονειρευόμασταν και εκεί που θα "μετακομίσουμε" το φετινό χειμώνα.
Balux Cafe: New entry στα νότια προάστια
Το BALUX CAFE καινοτομεί και δημιούργει έναν πρωτοποριακό χώρο που ανατρέπει τα δεδομένα και δημιουργεί νέες συνήθειες.

Το BALUX CAFE “the habitat project” εγκαινιάστηκε χθες, 3 Δεκεμβρίου, στην παραλία του Αστέρα Γλυφάδας και από σήμερα θα λειτουργεί καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 2 το βράδυ με εξαιρετική θέα στη θάλασσα, μέσα από τον σκεπαστό γυάλινο χώρο του.

Το νέο meeting point των νοτίων προαστίων αποτελεί ένα καινούργιο concept στο χώρο του leisure. Συνδυάζει την χωροταξική καινοτομία με την παροχή πολλών έξυπνων και παράλληλων δραστηριοτήτων. Το BALUX CAFÉ “habitat project” αποτελεί την προσομοίωση ενός μεγάλου διαδραστικού beach house, το οποίο προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε επισκέπτη και τον κινητοποιεί να δοκιμάσει νέες εμπειρίες.

Διαθέτει living room και dining room, όπου μπορεί κανείς να χαλαρώσει απολαμβάνοντας καφέ, ποτό, φαγητό και γλυκά όπως και τα καλύτερα πρωινά της πόλης με επιλογές από φρεσκοψημένα κουλουράκια, croissants και pancakes και πολλές άλλες γεύσεις που θα προετοιμάζονται μπροστά σας, την ίδια στιγμή, στο χώρο του bakery.

Παράλληλα, στο playroom υπάρχει η δυνατότητα επιλογής από μια πληθώρα ηλεκτρονικών (xbox, playstation3) και επιτραπέζιων παιχνιδιών καθώς και μπιλιάρδου, προκειμένου οι επισκέπτες να διασκεδάσουν με την παρέα τους.

Η πλούσια βιβλιοθήκη του χώρου προσφέρει άλλη μία παροχή στους επισκέπτες που επιθυμούν να χαλαρώσουν διαβάζοντας ένα βιβλίο. Το living room αναμένεται να συγκινήσει τους πλέον απαιτητικούς καθώς θα προσφέρεται για την παρακολούθηση αθλητικών αγώνων, αγαπημένων τηλεοπτικών σειρών, ταινιών αλλά και διοργάνωση group projects κ.ά. Οι άνετοι καναπέδες και οι μεγάλες plasma οθόνες θα σας προδιαθέσουν ευχάριστα να περάσετε στιγμές ξεγνοιασιάς μαζί με την παρέα σας.

Επιπρόσθετα, ειδικά διαμορφωμένοι χώροι ενδείκνυνται για επαγγελματικά meetings και business lunches, αλλά και για τη διοργάνωση special θεματικών βραδιών, ενώ ο κλειστός παιδότοπος 600τμ που βρίσκεται στην αυλή είναι ιδανικός για οικογενειακές εξόδους με τα παιδιά (ηλικίας από 1 μέχρι 14 ετών) και για την διοργάνωση παιδικών εκδηλώσεων και parties.

Μια ολοκληρωμένη και ταυτόχρονα εξατομικευμένη πρόταση διασκέδασης. Προτρέπει τoν επισκέπτη να αξιοποιήσει δημιουργικά τον ελεύθερό χρόνο του, επιλέγοντας τη δραστηριότητα που τον εκφράζει κάθε στιγμή της ημέρας. Θα αποτελέσει σίγουρα ένα από τα hot spots του φετινού χειμώνα.

High light:
* Τα Κυριακάτικα brunches για μικρούς και μεγάλους από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα
* Τα parties της Πέμπτης με τον dj “Chris child” σε soul, funk, disco και ‘80’s ρυθμούς από τις 22.00

Balux Cafe "the habitat project": Λεωφ. Ποσειδώνος Β58, Αστέρας Γλυφάδας. Τηλέφωνο: 210 89 83 577. Event Management Desk: 210 9425754 - 210 9407578
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v