Πάρτι - ρεβεγιόν: Τα clubs ανοίγουν σαμπάνιες

Υποδεχόμαστε το νέο χρόνο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο... Χορεύοντας! Μάθετε πρώτοι ποιοι και πού θα μας ξεσηκώσουν, κρατώντας μας ξύπνιους μέχρι το πρώτο πρωινό του 2007.
Πάρτι - ρεβεγιόν: Τα clubs ανοίγουν σαμπάνιες

Διεκδικεί τον τίτλο της πιο κεφάτης νύχτας του χρόνου και όχι άδικα. Ο λόγος για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, τα ρεβεγιόν της οποίας διαδέχονται μερικά από τα πιο επιτυχημένα πάρτι των αθηναϊκών clubs και… όχι μόνο. Πάρτι για να υποδεχθούμε τον νέο χρόνο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για να χορέψουμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, για να γιορτάσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, για να μείνουμε ξύπνιοι μέχρι την ώρα του παραδοσιακού πρωτοχρονιάτικου breakfast.

Επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε μερικά από τα καλύτερα πάρτι που διοργανώνονται σε club, bars, ακόμη και ξενοδοχεία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά και το Σαββατοκύριακο που μεσολαβεί, για να μπείτε στο εορταστικό κλίμα, να υποδεχθείτε τη νέα χρονιά με την καλύτερη διάθεση και να εξασφαλίσετε, ή τουλάχιστον να πιστέψετε, ότι θα είναι μία από τις καλύτερές σας.

Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου: Δύο μέρες μόνο (μένουν)

Την τελευταία Παρασκευή του χρόνου, ο resident dj του Mad Club (Περσεφόνης 53, Γκάζι, τηλ.: 210 3462027) Πάνος Γιαννακάκης, στήνει ένα διαφορετικό party με μουσικές που δεν περνούν συχνά από τα πλατό του club. Το κλασσικό και πετυχημένο indie dance πρόγραμμα, θα αναμειχθεί με μεγάλες δόσεις από classic & progressive rock από την δεκαετία του 60 και του 70, soundtracks, swing και πολύ rock & roll.

Το ίδιο βράδυ στο Motel (Ρήγα Παλαμίδη 9 και Σαρρή 11, Ψυρρή, τηλ.: 210 3238970) οι DJs Kon P, Yiannis M. και Georgio παρουσιάζουν ένα house, funky και electro set που φέρει τον τίτλο Motelization, ενώ το Stereo (Αριστοφάνους 11, Ψυρρή) φιλοξενεί ένα ακόμη Marvelous Hype Party από την ομάδα G-Squad.

Πιστό στην απόφασή του να… ανακηρύξει την Παρασκευή ημέρα της ακομπλεξάριστης διασκέδασης, υπό τον τίτλο kitschy Friday, το Club 22 (Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής 3, τηλ.: 210 9222244) σας καλεί να χορέψετε με όλα εκείνα τα διαμάντια της δισκογραφίας που πάντα ντρεπόσασταν να παραδεχτείτε ότι λατρεύετε. Προς τιμήν των ημερών έμφαση θα δοθεί σε μεγάλες (κιτς) επιτυχίες της χρονιάς που βαίνει στο τέλος της.

Εν τω μεταξύ, το Sky Bar του St. George Lycabettus φιλοξενεί τον παραγωγό του Best Radio Γρηγόρη Σαμουρκάσογλου σε ένα funky house, funk DJ set, καθώς και έναν surprise guest. Πληροφορίες και κρατήσεις στο 210 7290711-9.

Τέλος, τo Αlley Cat (Κωνσταντινουπόλεως 50, Γκάζι) αποχαιρετά το 2006 με τα καλύτερα τραγούδια... της εξαετίας. Ο Γιώργος Αποστόλου παίζει στα decks και φροντίζει στο video wall να μην ξεχάσουμε τα σπουδαιότερα rock, pop, dark, dark wave και ebm τραγούδια της τελευταίας εξαετίας, μαζί με hardcore και industrial παραστρατήματα, σε ένα ”Go Away 2006” πάρτι.

Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου: Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει

Τελευταίο Σάββατο του χρόνου, με τον DJ Kimon να αναλαμβάνει τα decks του Club 22, και να υπόσχεται πως θα μας κάνει να χορέψουμε, επιστρατεύοντας ήχους από disco ως r’n’b και από pop έως rock. Εν τω μεταξύ, στο ”αδελφάκι” Lab 22, πέντε μουσικοί και τρεις εξαιρετικές γυναικείες φωνές, glam αισθητική, fun ατμόσφαιρα και live disco funk tunes συνθέτουν το φαντασμαγορικό The Glitter Band Show.

Η ομάδα ΧΑΔΗ (Δημήτρης Λ. και Χάρης Σ.) αποχαιρετά σε πανηγυρικούς ρυθμούς το 2006 με ένα πάρτυ στο Mad Club, υπό τους ήχους των Cream, White Stripes, Kraftwerk, Anne Clark, Mano Negra και Charlatans σε μια μουσική περιήγηση από τη δεκαετία του ’60 μέχρι σήμερα.

Την ίδια μέρα, το Galaxy Bar του Athens Hilton φιλοξενεί το Belvedere Ice Party, και μας περιμένει να απολαύσουμε την ωραιότερη θέα της Αθήνας και την… ομώνυμη πολωνική βότκα (είσοδος 30 ευρώ, με ένα belvedere chocolate martini), ενώ το Stereo υποδέχεται τον Petros Floorfiller και τον Savy Skywalker σε ένα Sunglasses After Dark πάρτι, με live electric violin by Lusty Apricot.

Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου: Dance the old year away

All star DJ sets διοργανώνουν τα Mad Club, Alley Cat, Fetisch (Αγ. Ελεούσης 3, Ψυρρή, τηλ.: 6949686725) και Motel με… σύσσωμες τις ομάδες των resident DJs τους να συγκεντρώνονται για να υποδεχθούν το 2007 προκαλώντας πανικό στα decks, ενώ το Fuzz μας εύχεται ένα… Fuzzy New Year, με free champagne bar, πολλούς special guests και εκπλήξεις, όπως τα fuzzy lotteries –με τους τυχερούς να κερδίζουν ηλεκτρικές κιθάρες, one night stands με την μπάντα του club και άλλα ”fuzzy” δώρα.

Το Ballroom του Hilton ντύνεται στα κόκκινα, για μια εορταστική Red Night, με τους Vassili Tsilichristo και Alexandro Christopoulo στα decks, special shows by sensual Red Dancers, special effects show, champagne bar, VIP stage και surprise live P.A. show (είσοδος 30 ευρώ), ενώ στο Roof Garden του Grande Bretagne τα decks αναλαμβάνει ο Νίκος Μουρατίδης, σε ένα ρεβεγιόν που θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες ώρες του νέου χρόνου.

Λαμπερά ρεβεγιόν υπόσχονται στους θαμώνες αλλά και στους νέους φίλους τους το Club 22, το Vinilio (Λεωφ. Ποσειδώνος 33, Γλυφάδα, τηλ.: 210 9681056) και το Yoga Bala (Ρήγα Παλαμήδου 5-7, Ψυρρή, τηλ.: 210 3311335), ενώ το Decadence διοργανώνει το αντισυμβατικότερο New Year’s Eve Party, με τους Σπύρο Τρούσα και Ζώη Χαλκιόπουλο στα decks, αυτοσχέδια καζίνο, γραπτούς χρησμούς για το 2007 από την ομάδα Last Page, ανάδειξη της Miss Decadence 2007 και του πιο αγαπημένου ζευγαριού και… εκδρομή στο Σούνιο για την πρώτη ανατολή του χρόνου.

Το Ballroom του Intercontinental Hotel υπόσχεται ”το μεγαλύτερο πάρτυ της Αθήνας, με το πιο όμορφο crowd και την καλύτερη διάθεση για μια τέλεια, ολοκαίνουργια χρονιά”. Full sound system, huge video walls, special new year’s eve decoration, VIP Prive Area, και hosts δύο από τους κορυφαίους DJs του πλανήτη και αγαπημένους του ελληνικού κοινού: Hernan Cattaneo και James Lavelle (UNKLE), είναι τα βασικά συστατικά της εγγυημένα επιτυχημένης συνταγής. Για κρατήσεις, τηλεφωνήστε στο 6976673886.

Στο Kitchen Bar, ο Republic 100,3 υποδέχεται το 2007 και τους ακροατές του σε ένα Rat Pack Party με ρετρό γοητεία, vintage μουσικές βγαλμένες από τις πιο γιορτινές στιγμές του Hollywood και της Ν. Υόρκης, άφθονη σαμπάνια και πούρα, αναμνηστικά δώρα και φυσικά τρελό retro-glam! Δείτε τον Dean Martin να ζωντανεύει και ν’ ανεβαίνει στα dexx, τον Peter Sellers να κυνηγά την Audrey Hepborn και τον Sammie Davis Junior να σερβίρει Breakfast at Tiffanys, ενώ ακόμη και ο Frank Sinatra γίνεται Republicάνος. Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ το πρωί σερβίρεται nice price breakfast.

Για τους φίλους της latin μουσικής, τα δύο αγαπημένα στέκια, Cubanita και Palenque φιλοξενούν τους Diadem’as και Marco Vermudes ατίστοιχα, σε live performances που θα παραδώσουν τη σκυτάλη σε κεφάτα χορευτικά DJ sets αργά το πρωί.

Τέλος, ο Rock FM διοργανώνει το πρωτοχρονιάτικο πάρτι του στο Q Club (Ηρακλειδών 74, Θησείο, τηλ.: 210 3476847), ενώ από τα decks του Luv (Ερμού και Ασωμάτων 1, Θησείο, τηλ.: 210 3224553) οι Leon Segka, Mikele και Cjjeff εύχονται καλή χρονιά στους φανατικούς… Luvers.

Ηρώ Κουνάδη

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v