Επιτέλους φτηνά ποτά με θέα θάλασσα!

Θες λίγο ποτό, λίγο θάλασσα και το αγόρι/κορίτσι σου; Θες να κάνεις και οικονομία; Ε λοιπόν, αυτά τα μπαράκια είναι για σένα.
Επιτέλους φτηνά ποτά με θέα θάλασσα!

Η θάλασσα… κοστίζει και οτιδήποτε απολαμβάνεται με τη θέα της – συνήθως – το πληρώνεις ακριβά. Όχι πάντα όμως.

Κόντρα στην υπερτίμηση που συνοδεύει το απέραντο γαλάζιο, τιμιότατα μπαράκια κοντά στο κύμα σερβίρουν καθαρά ποτά σε «καθαρές» τιμές – το πολύ μέχρι 6,5€.

Και μπράβο τους.

Skipper's
Μαρίνα Αλίμου, τηλ.: 210 9880282



Μαγαζί ορόσημο όχι μόνο για τον Άλιμο, αλλά και για όλη την Αθήνα, το Skipper’s είναι μια μπαρίστικη χρονοκάψουλα από εκείνες που σπάνια βρίσκεις πλέον, έχοντας διατηρήσει ατόφια την καλτ και απροσποίητη γοητεία του. Ο χώρος με το ξύλινο ντεκ σε κάνει να νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε καράβι, ενώ τα τραπεζάκια μπροστά στη θάλασσα είναι ό,τι πρέπει για ποτάκι στο ηλιοβασίλεμα με φόντο τις βαρκούλες. Σερβίρει καφεδάκια και σνακ το πρωί, ενώ το βράδυ σειρά παίρνουν τα φτηνά ποτά – από 6€ - και οι ροκίζουσες μουσικές που σε ταξιδεύουν σε παλαιότερες δεκαετίες.

Kouros Club
Παραλία Αλυκές Αναβύσσου, τηλ: 2291 040804



Θέλεις να βουτήξεις και να αράξεις στην ξαπλώστρα; Θες να μάθεις windsurf; Θες απλά να τα πιεις, βρε αδερφέ, με την παρέα ή το έτερον ήμισυ ένα όμορφο και χαλαρό καλοκαιρινό βραδάκι; Το Kouros Surf Club θα σε καλύψει πλήρως. Όταν η νύχτα πέφτει γίνεται ακόμα πιο ελκυστικό, σερβίροντας ωραία ποτάκια λίγα μέτρα από εκεί που σκάει το κύμα, αλλά και φαγητό αν θες να συνδυάσεις την έξοδό σου με κάτι νόστιμο. Το απλό ποτό στα 6,5€.

Ινδιάνος
Μιαούλη 12, Ζούμπερι, τηλ: 698 697 2042



Ένα όνομα, μια μπαρο-ιστορία στην παραλία του Ζούμπερι, ο Ινδιάνος μαζεύει κόσμο και κοσμάκη από το πρωί για βουτιές στις ξαπλώστρες του, και τον κρατά μέχρι το βράδυ, χάρη στην χύμα και απενοχοποιημένη ατμοσφαιρά του, που σε κάνει να ξεχνιέσαι και να χαζεύεις τη θάλασσα ενώ πίνεις το ποτό ή το κοκτέιλ σου. Πιάσε θέση σε ξαπλώστρα, τραπεζάκι ή αιώρα και άσε τα υπόλοιπα να γίνουν μόνα τους. Ο κατάλογός του περιλαμβάνει και αρκετές προτάσεις για γευστική συνοδεία – burger, club sandwich, σαλάτες κ.α. Το απλό ποτό στα 6€.

The Art Of Bragi
Ακτή Θεμιστοκλέους 154, τηλ: 21 1715 9272



Μαγαζί με ταυτότητα, από εκείνα που (μας) λείπουν, το  πειραιώτικο μαγαζί κλέβει το όνομά του από τον ομώνυμο θεό της σκανδιναβικής μυθολογίας που γούσταρε την ποίηση και το γλέντι και είναι ό,τι πρέπει για χαλαρό ποτάκι ή κοκτέιλ με θέα θάλασσα. Αξίζει να τσεκάρεις το εσωτερικό του, καθώς είναι διακοσμημένο με βάση την ιστορία του σκανδιναβικού θεού. Κατά τα λοιπά, τις ποτοποσίες εδώ συνοδεύουν ψαγμένες jazz μουσικές και ο ήχος των κυμάτων που σκάνε στα βραχάκια.

Magko
Κεφαλληνίας 68, Νέα Μάκρη, τηλ: 2294 069047



Τοποθετημένο σε ένα εξαιρετικό σημείο πάνω στην παραλία της Νέας Μάκρης, το Magko με το ξύλινο ντεκ του και τα τραπεζάκια/ξαπλώστρες πάνω στην αμμουδιά είναι ένας από τους πλέον αγαπημένους προορισμούς για κάθε στιγμή της ημέρας. Πιάσε θέση μια ανάσα από το κύμα και απόλαυσε από νωρίς το καφεδάκι σου ή έλα όταν βραδιάζει και με soundtrack τον παφλασμό των κυμάτων πιες το ποτό σου συνοδεία χαλαρών μουσικών. Η τιμή του μόλις στα 5€.  

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v