Σ’ αυτά τα αποκριάτικα πάρτι να πας

Αν ψάχνεις αποκριάτικα πάρτι και events για να πας με την παρέα, έχουμε μερικές τέλειες προτάσεις για εσένα.
Σ’ αυτά τα αποκριάτικα πάρτι να πας
Όπως κάθε Αποκριές, οι γιορτές κορυφώνονται το σαββατοκύριακο πριν την Καθαρά Δευτέρα, και φέτος παίζουν πολλά δυνατά πάρτι και events για να πας με την παρέα, να ντυθείτε, να περάσετε τέλεια και να πιείτε πολύ, πολύ αλκοόλ. Μαζέψαμε μερικά από τα events που μας τράβηξαν περισσότερο την προσοχή, και σου τα παρουσιάζουμε.

Πάρτι μασκέ στο Κύτταρο με τους Locomondo
28/2, στις 22.30 (10€ είσοδος)
Η συμμορία επιστρέφει στον τόπο του… χαρτοπολέμου, θα παίξει όλα τα λατρεμένα κομμάτια που μας συνοδεύουν τόσα χρόνια, σε ένα πάρτι με ξέφρενο χορό, με «Μαγικό χαλί», «Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα», «Goal», «Φραγκοσυριανή», «Pro» και όλα τα νέα τους κομμάτια. Για να κλείσετε θέση, κλικ εδώ

Παρέλαση στους δρόμους της Καλλιθέας
28/2
Στις 18.00, με δύο σημεία εκκίνησης, την πλατεία Αγίας Ελεούσας και Χαροκόπου και Ελ. Βενιζέλου, ξεκινάει η παρέλαση μπουλουκιών από τα σχολεία και τους συλλόγους της Καλλιθέας. Ενώ στις 19.00, στην πλατεία Κύπρου, η Δημοτική Φιλαρμονική θα μας ξεσηκώσει με ξέφρενους αποκριάτικους ρυθμούς.

CARNAVAL LA LAND
28/2, Σύνταγμα στις 12.00
Το μιούζικαλ συναντά τα καρναβάλια του κόσμου στο κεντρικότερο σημείο της πόλης. Μια μεγάλη αποκριάτικη γιορτή με ακροβατικό χορό, αφροβραζιλιάνικα κρουστά, ταραντέλα, βραζιλιάνικους χορούς, street dancers, ξυλοπόδαρους, μίμους και καρναβαλιστές μια άλλης εποχής ξεσηκώνουν την πόλη και στήνουν χορό γύρω από το γαϊτανάκι.

Αποκριά 2020 στο ΚΠΙΣΝ
1-2/3
Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) γιορτάζει την Αποκριά και την Καθαρά Δευτέρα με ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα. Την Κυριακή 1 Μαρτίου ξεσηκωτικά κρουστά, απροσδόκητες μίξεις ήχων, ένα περιπετειώδες DJ set και μια συναυλία-εμπειρία από τους Burger Project θα κατακλύσουν με ρυθμό, χορό και εορταστική διάθεση το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος. Την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι καταλαμβάνει απ' άκρη σ' άκρη το Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ, καλωσορίζοντας τη Σαρακοστή με μουσική, χορό και, φυσικά, το καθιερωμένο πέταγμα του χαρταετού.
Κυριακή 1 Μαρτίου - Αποκριά στο ΚΠΙΣΝ
11.00-16.00, ξέφωτο: The Burger Project, DJ Espeekay, Bloco Swingueira
11.00-12.30, σημείο εκκίνησης: Αγορά - Bubble Parade
11.30-16.30, πευκώνας - Face Painting
Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου - Κούλουμα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος
12.00-15.00, Ξέφωτο - "Δώστε του χορού κι ας πάει…"
11.30-14.30 - Παιδικό Εργαστήρι - Δημιουργούμε όλοι μαζί τέχνη

Banana Boys: Space Calling at #sixdogs
1/3, 23.00, είσοδος ελεύθερη
Μια βραδιά που άνθρωποι και aliens συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο, το six dogs μεταμορφώνεται σε διαστημόπλοιο και όλα μαζί χορεύουμε και ζούμε σαν να μην υπάρχει αύριο. Σκοπός μας άλλωστε είναι αυτός: να διασκεδάσουμε, να φλερτάρουμε ή και να φασωθούμε (χωρίς να ξεχνάμε το consent). Στα decks ο dj Floba.

Freestyle Rudu Carnival w/ Kill Emil
1/3, στις 19.30, στο Rudu Bar (Ευάδνης 1)
Το Rudu Bar οργανώνει ένα ξέφρενο πάρτι για το κλείσιμο της Αποκριάς με τον dj Kill Emil, έναν από τους πιο επιδραστικούς producers της Αθήνας. Το ωραίο, χαλαρό κλίμα του Rudu, τα κοκτέιλ και οι μπύρες να ρέουν άφθονα και οι σούπερ ξεσηκωτικές μουσικές, υπόσχονται μία αξέχαστη βραδιά.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v