Οι δωρεάν εκδηλώσεις της βδομάδας

Βρήκαμε σούπερ και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις στην Αθήνα για αυτή την εβδομάδα, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις ούτε ένα ευρώ.
Οι δωρεάν εκδηλώσεις της βδομάδας
Δεν χρειάζεται να αδειάσεις το πορτοφόλι σου για να περάσεις καλά στην Αθήνα. Για την ακρίβεια, δεν χρειάζεται να ξοδέψεις ούτε μισό ευρώ, μιας και πάντα θα υπάρχει κάποιο τέλειο δωρεάν event για να πας. Μερικά από αυτά μαζέψαμε κι εμείς και σου τα παρουσιάζουμε.

SNFCC Sessions: Tim Burgess (The Charlatans)
Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020, 19:30, ΚΠΙΣΝ
Τα SNFCC Sessions, η σειρά μουσικών συναντήσεων του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παρουσιάζουν τον Tim Burgess, ηγέτη και frontman των The Charlatans, σε μια ανοιχτή συζήτηση και ένα DJ set στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος/ραδιοφωνικός παραγωγός Παναγιώτης Μένεγος. Το dj set ξεκινάει στις 21.00. Για περισσότερες πληροφορίες, κλικ εδώ

Faces, everyday life in Africa: Ομαδική έκθεση φωτογραφίας στο The Art Foundation
Μέχρι 16/2, TAF / the art foundation, Νορμανού 5, Αθήνα
Οκτώ φωτογράφοι από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ιταλία παρουσιάζουν για 6 ημέρες τη μοναδική τους άποψη για τα πρόσωπα και την καθημερινή ζωή στην Αφρική. Να σημειωθεί ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης θα προβάλλεται το ντοκιμαντέρ για την Τανζανία, του σκηνοθέτη Αθανάσιου Δημόπουλου.

Η λεγόμενη πραγματικότητα: Έκθεση των Mózes Incze και Boldi στη γκαλερί Alma
Μέχρι 22/2, Alma Contemporary Art Gallery, Υψηλάντου 24, Κολωνάκι
Οι δύο καλλιτέχνες γοητεύονται με την ιδέα της ανθρώπινης κατάστασης στη σύγχρονη κοινωνία, και διερευνούν το ανθρώπινο σώμα στο έργο τους. Μέσα από τα έργα της έκθεσης, ο θεατής θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει μια νέα και συναρπαστική ανάγνωση του κόσμου γύρω του και όσων εμπεριέχονται σε αυτόν, δηλαδή την λεγόμενη πραγματικότητα στην οποία ζούμε.

Κόκκαλα: Έκθεση των Δημήτρη Χαλάτση και Νίκου Βελιώτη στο Potential Project
Μέχρι τις 15/2, Potential Project, Ανδρέου Μεταξά 25, Εξάρχεια
Μια έκθεση που, χρησιμοποιώντας το πιο παράξενο υλικό – το κόκαλο – μπορεί να μας βάλει σε μια διαδικασία συζητήσεων, αναλύσεων, και άλματος από το ένα θέμα στο άλλο. Μια μελέτη πάνω στο αρχείο, τι μπορεί να θεωρηθεί αρχείο, και πώς διαχειριζόμαστε το αρχείο.

Αφιέρωμα του ΙΑΝΟΥ, «Η Διατροφή ως Πολιτισμός»
Τετάρτη 12/2 στις 20:30, ΙΑΝΟΣ (Σταδίου 24)
Θα συμμετάσχουν πολλές και διαφορετικές προσωπικότητες και επαγγελματίες της διατροφής, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα συνομιλήσουν με τον δημοσιογράφο Νίκο Θρασυβούλου και θα προσεγγίσουν τις διαφορετικές πτυχές της διατροφής. Ο καθένας με τη δική του ξεχωριστή ματιά και επαγγελματική εμπειρία.

Διαπολιτισμική Ορχήστρα
Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020 / Ώρα έναρξης: 20.30, ΚΠΙΣΝ
H Διαπολιτισμική Ορχήστρα των Εκπαιδευτικών και Κοινωνικών Δράσεων Εθνικής Λυρικής Σκηνής παρουσιάζει την πρώτη της μεγάλη συναυλία για το 2020. Επί σκηνής θα βρίσκονται επίσης δύο εκλεκτικοί καλεσμένοι, ο βιρτουόζος ουτίστας και συνθέτης Χάικ Γιαζιτζιάν και ο δεξιοτέχνης μουσικός και συνθέτης Ρος Ντέλι. Μια μοναδική συναυλία γεμάτη τραγούδια και οργανικές συνθέσεις από την περιοχή της ευρύτερης Ανατολικής Μεσογείου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v