Σούπερ έξοδοι για γυναικοπαρέες

Αν θες να μαζέψεις τις φίλες σου και να βγείτε, έχουμε μερικά πιθανά σενάρια, μαζί με την ανάλογη διεύθυνση.
Σούπερ έξοδοι για γυναικοπαρέες
Και αποφασίζεις να πάρεις τις φίλες σου και να βγείτε. Η έξοδος αυτή, εντελώς γυναικεία υπόθεση, απαιτεί έναν ωραίο χώρο, άνετο και χαρούμενο. Και, φυσικά, να διαλέξετε το mood της εξόδου. Δεν χρειάζεται να το αποφασίσετε άμεσα αυτό, μην ανησυχείς· φτιάξαμε εμείς μερικά πιθανά πλάνα για να πάρεις έμπνευση.

Για ένα ποτάκι στα γρήγορα, μετά την δουλειά

Θα κάνουμε την υπόθεση ότι δουλεύετε όλες σχετικά κοντά στο κέντρο, και ότι δεν έχετε ξεκληριστεί στα τέσσερα άκρα αυτής της (ομολογουμένως μεγάλης) πόλης. Βασικά, και μακριά από το κέντρο να δουλεύετε, αν αποφασίσετε να αράξετε για λίγο, όσο κρατά ένα ποτό, για να τα πείτε και να αδειάσετε το κεφάλι σας πριν επιστρέψετε σπίτι, το ταξίδι μέχρι το κέντρο αξίζει. Ειδικά αν επισκεφτείτε ένα ωραίο μπαράκι όπως ο Λιόσπορος (Μιαούλη 24, Ψυρρή, τηλ.: 21302 49151), που ούτε ακραία πολύ κόσμο μαζεύει, ούτε τις μουσικές τις κοπανάει πολύ δυνατά, αλλά έχει τρεις εξίσου όμορφους χώρους για να διαλέξετε να κάτσετε (είπαμε, το mood παίζει μεγάλο ρόλο), ή και τον προφυλαγμένο από το κρύο εξωτερικό του χώρο, για τις καπνίζουσες της παρέας.

Για να τα πείτε με το πάσο σας

Ούτε ο χρόνος μας πιέζει. Ούτε το κινητό έχουμε ανάγκη να το τσεκάρουμε. Θέλουμε απλά να αράξουμε με τις κολλητές και να ξεχάσουμε ότι υπάρχει άλλος κόσμος. Συνεπώς, θέλουμε κι ένα μέρος που να μπορείς να κάτσεις με τις ώρες, κάποιον all-day προορισμό ίσως. Σου έχουμε αυτό που χρειάζεσαι, και λέγεται Nabokov (Ασκληπιού 41, Νεάπολη, τηλ: 21 1111 0432). Παίζει τζαζ σε χαμηλά ντεσιμπέλ, έχει μεγάλη μπάρα που όλοι οι καλοί χωράνε, και έχει και πολύ ωραία, βρετανική αισθητική. Είναι ανοιχτό από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, που σημαίνει ότι έχετε όλο τον χρόνο στο κόσμο για να τα πείτε. Όλα.

Για αργό brunch που θα γίνει μπύρες

Ας πούμε, ένα Σάββατο. Ξυπνάτε λίγο αργά, δεν σας κυνηγάει και κανένας. Ίσως να πιείτε και έναν καφέ στο σπίτι, να προετοιμαστείτε ψυχολογικά για τον καφέ έξω. (Ναι, εμείς το κάνουμε μερικές φορές.) Πάντως, για ένα ωραίο brunch, θα προτείνουμε να τρέξετε μέχρι το Κουκάκι και το Μπελ Ρέυ (Φαλήρου 88, τηλ.: 213 0326450). Καφές, λαχταριστά γλυκά ή μπουρίτος, σαλάτες νόστιμες και υγιεινές… Και, φυσικά, εφόσον το brunch έγινε αργά, η ώρα μπορεί να πέρασε χωρίς να το περιμένετε, και τώρα κάπου βρίσκεστε στην δεύτερη μπύρα. Που σημαίνει ότι έχετε περάσει ένα τέλειο Σάββατο.

Για βραδινό ποτό, για γενικευμένο γκομένισμα

Επειδή και το γκομένισμα είναι στο πρόγραμμα. Και ειδικά το γκομένισμα όταν μπορείς να το κάνεις νιώθοντας ασφαλής με την παρέα σου δίπλα. Επειδή κυκλοφορεί πολλή γλίτσα εκεί έξω, και οι φίλες σου το γνωρίζουν καλά αυτό, και βρίσκονται εκεί για να σε προστατεύσουν. Ή για να προστατεύσεις εσύ αυτές. Παίζουν βάρδιες γενικά στα φλερτ, κάθε παρέα έχει τους ρυθμούς της. Που λες, για φλερτ, ο δρόμος θα σε οδηγήσει προς το Dude (Καλαμιώτου 14, Μοναστηράκι, τηλ.: 210 322713). Πολλοί είναι εκείνοι που το λένε το πλέον κατάλληλο για φλερτ μπαράκι του κέντρου. Κι εμείς δεν θα διαφωνήσουμε, επειδή έχει όλα τα συστατικά: Έναν χώρο με μεγάλη μπάρα, κόσμο πολύ και όμορφο που χορεύει, μουσικές ανεβαστικές. Τι άλλο να ζητήσεις;

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v