Τέλεια μέρη για ποτό δίπλα στη θάλασσα

Ωραίες μουσικές, χαλαρή ατμόσφαιρα, αλλά και λίγο τζέρτζελο αν η ημέρα το επιτάσσε,ι και άφθονο μπλε.
 

Τέλεια μέρη για ποτό δίπλα στη θάλασσα

Τα ποτά με θέα θάλασσα είναι το αντίδοτο στο στρες της εβδομάδας.

Moorings

Μαρίνα Βουλιαγμένης, τηλ: 21 0896 1310

 



Σε ειδυλλιακό σημείο πάνω στη θάλασσα στην Μαρίνα Λαιμού, το Moorings διαθέτει γήινη ατμόσφαιρα και ρομαντική διάθεση. Είναι ιδανικό για χαλαρό ποτάκι με φόντο τα σκάφη που δένουν ακριβώς δίπλα. Ο κατάλογος των κοκτέιλ περιλαμβάνει επιλογές όπως το Tropical Lust με ρούμι Pampero και κασάσα, και Geisha’s Opium με τζιν Tanqueray και ενισχυμένο ροζέ οίνο. Οι τιμές τους ξεκινούν από 10€.

Εν Πλω

Λ. Ποσειδώνος 4, Βουλιαγμένη, τηλ: 2109671770

 



Με διαμόρφωση που θυμίζει κατάστρωμα πλοίου, το Εν Πλω είναι ιδανική τοποθεσία για ποτό ή γεύμα πλάι στο κύμα με το νου να ταξιδεύει και τη θέα να βοηθά σε αυτό. Η μουσική είναι όσο πρέπει χαμηλή για να ευνοεί τη ρομαντζάδα, η λίστα κρασιών πλούσια, ενώ τα κοκτέιλ πληθωρικά – δοκιμάστε το Dark and Horny με Bacardi Carta Negra, λάιμ, σιρόπι τσίλι και Three Cents Ginger Beer. Οι τιμές τους ξεκινούν από 9€.

Ark

Γρηγορίου Λαμπράκη 2, Γλυφάδα, τηλ: 2108948882

 



Glam εξωτική ατμόσφαιρα μια ανάσα από εκεί που σκάει το κύμα, χαλαρωτική μουσική ιδιαίτερα κοκτέιλ και μεγάλη ποικιλία σε κρασιά και ποτά προσφέρει το all day bar restaurant στην παραλία της Γλυφάδας. Τα ποτά ξεκινούν από 9,5€, τα κοκτέιλ από 10€.

Baraki

Ποσειδώνος 10, Νέα Μάκρη, τηλ: 697 807 9289

 



Άκρως καλοκαιρινό, νεανικό και πάντα κεφάτο, το Baraki ανοίγει για ακόμα ένα καλοκαίρι τον σαν σε νησί χώρο του για να σερβίρει δροσερά κοκτέιλ και ποτάκια, συνοδεία εξίσου δροσερών μουσικών. Απολαμβάνονται στα όρθια ή… ξάπλα στο γκαζόν. Για πιο χαλαρά σκηνικά, προτείνεται να το επισκεφτείτε τις ημέρες πλην Παρασκευής και Σαββάτου. To απλό ποτό κοστίζει 6€, ενώ τα κοκτέιλ ξεκινούν από 7€.

Skipper's

Μαρίνα Αλίμου, τηλ: 21 0988 0282

 



Μαγαζί με ιστορία ετών στον Άλιμο το Skipper’s διαθέτει ρετρό ατμόσφαιρα φέρνοντας στο νου άλλες εποχές. Είναι ήσυχο, παίζει ωραιότατες μουσικές όσο πρέπει χαμηλές και chill out, και σερβίρει από μπύρα και κρασί, μέχρι ποτά και κοκτέιλ με φόντο τα δεμένα σκάφη. Το απλό ποτό κοστίζει 7€ και τα κοκτέιλ 9€. Αν πάτε πριν τις 20.00, το απλό ποτό κοστίζει 6€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v