Τα καλύτερα ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα

Τα πιο λαμπερά, μουσικά, χορευτικά και νόστιμα ρεβεγιόν για να υποδεχτείτε το 2019 με τον πιο ξεχωριστό τρόπο.
Τα καλύτερα ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα

Ωραία τα ρεβεγιόν στο σπίτι και οικονομικά, όμως αν φέτος αποφασίσατε να το ρίξετε (και να βγείτε) έξω, έχουμε συγκεντρωμένες τις καλύτερες προτάσεις για φαγητό, μουσική και χορό.

Με τις The Airlettes στο Half Note Jazz Club

Το εντυπωσιακό φωνητικό τρίο με τη μετζοσοπράνο Paulina Plucinski, τη Βαυαρή σοπράνο Madeleine Haipt και την μετζοσοπράνο Stefanie Bruckner έρχεται για να «απογειώσει» την παραμονή της πρωτοχρονιάς από σκηνής του Half Note. Οι τρεις εξαιρετικές φωνές και παρουσίες των Airlettes με την μπάντα τους, φέρνουν τις γεμάτες swing αποσκευές τους για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Info: Τριβωνιανού 17, Μετς, παραμονή Πρωτοχρονιάς στη 01.00 μετά τα μεσάνυχτα, υποχρεωτική κατανάλωση φιάλης – 28€ μπουκάλι κρασί για 2 άτομα ή 70€ φιάλη ποτού για 4 άτομα στην Β’ ζώνη, κρατήσεις τηλ: 210 9213310. Περισσότερα εδώ

Με Μαχαιρίτσα και Πορτοκάλογλου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνης παρέα με τον Βαγγέλη Γερμανό και την Μιρέλα Πάχου παρουσιάζουν ένα από κοινού αφιέρωμα στα πιο κλασικά και αγαπημένα τους τραγούδια: Ο «Απόκληρος», ο «Κηπουρός», η «Μπανιέρα», η «Κρουαζιέρα», η «Σημαδούρα» και πολλά ακόμα. Ειδικά για το ρεβεγιόν της παραμονής, θα σερβίρεται προαιρετικά και ειδικό μενού με 30€ ανά άτομο, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Info: Λεωφ. Συγγρού 143, το πρόγραμμα ξεκινά στις 23.00, κόστος φιάλης 75€ ανά δύο άτομα ή 150€ ανά τέσσερα, κρατήσεις τηλ: 210 9315600

Με τον «Νιόνιο» και τον Δώρο Δημοσθένους στο Άλσος

Ένα πάρτι με τη μελωδική νοσταλγία του παλιού ραδιοφώνου, με χορευτική διάθεση, ατμόσφαιρα και συνοδοιπόρο τον Δώρο Δημοσθένους σε ένα αστραφτερό, εορταστικό ρεπερτόριο που υπόσχεται ότι «θα σε κάνει να τολμήσεις να σηκωθείς απ΄την καρέκλα με εκείνο το σούπερ ροκ ΄ν ρολ του Έλβις, να ανταλλάξεις ένα φιλί με ένα τραγούδι του Φρανκ Σινάτρα, με μελωδίες και τραγούδια από τον κινηματογράφο». Στο πρόγραμμα του ρεβεγιόν θα συμμετέχει και η Λένα Κιτσοπούλου, όπως και οι Athens lindy hop για χορευτικές new years eve φιγούρες.

Info: Ευελπίδων 4 Κυψέλη, έναρξη στις 23.00, φαγητό από τις 22.00, τιμές από 40€ για είσοδο στον χώρο και εορταστικό μενού, όρθιοι 20€ με ποτό, τηλ. κρατήσεων: 210 8227471

Στο El Convento del’ Arte με πλούσιο μενού και χορό

Ο θεατράλε χώρος του Μεταξουργείου καλωσορίζει το νέο έτος σε ένα αξέχαστο event συνοδεία των γεύσεων του σεφ Μιχάλη Ντουνέτα – πουγκάκια από προσούτο γεμιστά με κρέμα τυριών, μπιφτεκάκια γαλοπούλας σε κρέμα μουστάρδας, μοσχάρι σιβέ σε σάλτσα κόκκινου κρασιού και άλλα τέτοια ωραία – με ανοιχτό μπουφέ και μπαρ.

Info: Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο, μπουφές και open bar στα 55€/ άτομο, open bar στα 30€/ άτομο μετά την 1.15, κρατήσεις τηλ: 210 5200602 / 6944594239, περισσότερα εδώ

Με ατμόσφαιρα ποτοαπαγόρευσης στο Minnie the Moocher

Το κολωνακιώτικο all day bar καλωσορίζει το νέο έτος με ένα πληθωρικό μενού (για αρχή) και ξεσηκωτικές μουσικές (για μετά). Τσουγκρίστε τα ποτήρια σας ανταλλάσσοντας ευχές για τη νέα χρονιά με ένα Kir Royal. Απολαύστε μια βελουτέ σούπα κάστανο και συνεχίστε με χτένια που συνοδεύονται από πουρέ σελινόριζας, σπαράγγια, αφρό λάιμ και σως βατόμουρο. Το κυρίως αποτελεί έναν γόνιμο διάλογο μεταξύ παράδοσης και υψηλής γαστρονομίας: Κοτόπουλο νανάκι με παραδοσιακή γέμιση από κάστανα, κουκουνάρι και πατάτες παριζιέν. Και κλείστε με ένα επιδόρπιο Ρόζ Βέλβετ Πάβλοβα.

Info: Τσακάλωφ 6, Κολωνάκι, κόστος μενού 65€/ άτομο, τηλ. κρατήσεων: 210 3641686

Με latin ρυθμούς στο Dos Hermanos

Δύο ταυτόχρονα live (ένα σε κάθε επίπεδο), επαγγελματίες χορευτές, εορταστικά και λαχταριστά μενού, special of the day cocktails και margaritas να ρέουν άφθονα όλη τη νύχτα. Έτσι γιορτάζει την Πρωτοχρονιά το Dos Hermanos στην Κηφισιά και μας καλεί να παρτάρουμε μαζί του σε ρυθμούς μεξικάνικους. Το μενού της παραμονής περιλαμβάνει μεταξύ άλλων quesadillas με ψητές γαρίδες και αβοκάντο, Rib Eye με πατάτες ογκρατέν ή μαριναρισμένο ψαρονέφρι σε τσίλι πιπεριές και γλυκιά σάλτσα μάνγκο και cheesecake σοκολάτας με σάλτσα αμαρένας και αγριοκέρασο. Συνοδεύεται ωραιότατα με μια Mango Margarita με dark chocolate aromatic bitters.

Info: Κυριαζή 24, Κηφισιά, 60€/ άτομο, κρατήσεις τηλ: 210 8087906

Στο Chefi Grill για comfort food

To προσφάτως ανανεωμένο εστιατόριο του Χαλανδρίου ετοιμάζει ένα υπέροχο μενού για να μπει νόστιμα το 2019 αποτελούμενο από: σούπα κολοκύθας, τζίντζερ και σπιτικά κρουτόν παρμεζάνας, crispy duck baby πράσινη σαλάτα με μάνγκο και οριένταλ ντρέσινγκ, κριθαρότο γαρίδας bloody mary, bon fillet με πουρέ γλυκοπατάτας και άρωμα ροδιού και προφιτερόλ black and white. Καφές, τρουφάκια και βασιλόπιτα συνοδεύουν το μενού, αλλά και κρασιά και κοκτέιλ από την κάβα και το μπαρ του εστιατορίου.

Info: Περικλέους 31, Χαλάνδρι, τιμή μενού: 75€/ άτομο, κρατήσεις τηλ: 210 6815774

Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v