Μπαράκια τέλεια για τις γιορτές

Μερικά μπαράκια σε αυτή την πόλη μυρίζουν περισσότερο Χριστούγεννα από τα άλλα, και εμείς σε στέλνουμε εκεί.
Μπαράκια τέλεια για τις γιορτές
Noel
Κολοκοτρώνη 59B, Αθήνα

Προφανώς και θα έμπαινε πρώτο. Αν δεν έμπαινε πρώτο σε αυτό το κείμενο το μπαρ που γιορτάζει τα Χριστούγεννα όλο τον χρόνο, τότε ποιο; Στο Noel, λοιπόν, με την απίστευτη διακόσμηση, τους πολυέλαιους και την γκράντε ατμόσφαιρα, πίνουμε καλοφτιαγμένα κοκτέιλ και ξεφαντώνουμε σε ένα από τα πολλά και διαφορετικά του δωμάτια. Και νιώθουμε λιγάκι πιο glamorous απ’ ό,τι είμαστε, επειδή όλοι μας αξίζουμε να νιώθουμε πιο glamorous. Τα κοκτέιλ ξεκινούν από 8€.



Rabbithole
Στοά Λέκκα, Σύνταγμα

Η κουνελότρυπα στολίζεται γιορτινά, και εμείς συνεχίζουμε να πέφτουμε, να πίνουμε τσάι και να λαμβάνουμε κρυπτικές συμβουλές ζωής από τις γάτες της γειτονιάς. (Αλήθεια λέμε, δίπλα στο Rabbithole υπάρχουν πάντα μερικές πανέμορφες γάτες.) Εντάξει, μπορεί η Αλίκη να έπινε μόνο τσάι, εμείς θα ρίξουμε και λίγο αλκοόλ στην κούπα μας, επειδή τα κοκτέιλ του μαγαζιού είναι πραγματικά σε άλλο επίπεδο. Τα κοκτέιλ ξεκινούν από 8€.



The Clumsies
Πραξιτέλους 30, Αθήνα

Πάντα είναι μια καλή ιδέα να επισκεφτείς το Clumsies, αλλά τώρα τις γιορτές, που το κέφι χτυπάει κόκκινο, το πανέμορφο και στυλάτο μπαρ του κέντρου είναι το απόλυτο hot spot. Σούπερ κεφάτες μουσικές, ωραίο mood και συγκλονιστικά κοκτέιλ (από 8€). Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο που το Clumsies θεωρήθηκε ένα από τα κορυφαία μπαρ όλου του κόσμου.



King’s Theater Wine Bar
Καραϊσκάκη 26, Αθήνα

Το Little Kook το ξέρουμε. Είναι από τις πιο παραμυθένιες γωνιές στην Αθήνα. Το ξέρατε όμως ότι έχει αποκτήσει, λίγο πιο κάτω, και ένα αδερφάκι, που είναι ένα πανέμορφο – στην ίδια αισθητική – wine bar; Και ειδικά τώρα τις γιορτές, που έχει φορέσει τα πιο επίσημά του, είναι ό,τι πρέπει για ένα απογευματινό ποτήρι κρασί με τους φίλους ή το ταίρι μας. Τα συνδυάζουμε με ωραία πιάτα που βασίζονται στην κρητική κουζίνα, ή ένα πλατώ τυριών και αλλαντικών, και κάνουμε τέλειες γιορτές.





Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v