Wine Seduction Nights: Κερδίστε... οινο-αποπλανήσεις στο Dal Profesore

Ένα παιχνίδι "τυφλής" οινογνωσίας υπόσχεται να μας ταξιδέψει γευστικά στις άκρες του κόσμου, και να μας μυήσει στα μυστικά του κρασιού. Το in2life εξασφάλισε διπλές προσκλήσεις για τα Wine Seduction Nights του ιταλικού εστιατορίου Dal Profesore.
Wine Seduction Nights: Κερδίστε... οινο-αποπλανήσεις στο Dal Profesore
Οι νικητές του διαγωνισμού που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την τυφλή γευσιγνωσία κρασιού την Τρίτη 12 Οκτωβρίου στη Vineria του Dal Profesore είναι οι: Ορέστης Καζασίδης, Ελένη Χαυτίκη, Ελένη Παλασκώνη, Κωνσταντίνος Πέτσας, Σεβαστή Ξεΐνη. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας. 

Wine Seduction Nights…
Κάθε Τρίτη στη Vineria του Dal Profesore 
Είναι Sauvignon Blanc από την κοιλάδα του Λίγηρα; Vermentino από την Τοσκάνη ή ένα Semillon από το Margaret River της Αυστραλίας....Αν θέλετε να μάθετε τις ομοιότητες και τις διαφορές των κρασιών παίζοντας, σπεύσατε κάθε Τρίτη στη Vineria του Dal Profesore και ταξιδέψτε από τη μία έως την άλλη άκρη του κόσμου συντροφιά με ένα ποτήρι κρασί.

Η “Vineria” είναι το αποτέλεσμα της επιθυμίας του ιδιοκτήτη Νίκου Δημητροκάλη, να δημιουργήσει ένα περιβάλλον στο οποίο οι πελάτες θα μπορούν να απολαύσουν ένα χαλαρό απόγευμα με τους φίλους τους, συνοδεία εξαιρετικών κρασιών και γευστικών spuntini (ιταλικά ονομασία για τα μεζεδάκια).

Ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει σαράντα ατόμα και διαθέτει μία λίστα από αξιόλογες ετικέτες κρασιών, πολλές εκ των οποίων ανοίγονται καθημερινά σε ποτήρι από €4,50. Στη λίστα κρασιών θα ανακαλύψετε μικρά και μεγάλα οινικά διαμάντια από όλα τον κόσμο τα οποία συνοδεύονται με spuntini από €5,00, ελαφριά πιάτα, gourmet τυριά, prosciutti εισαγωγής αλλά και χειροποίητα ιταλικά γλυκά.

Η “Vineria”είναι το απόλυτο καθημερινό σημείο συνάντησης στα Βόρεια Προάστια, για να απολαύσεις ένα ποτήρι κρασί με €4,50 και ένα μικρό γεύμα με μόλις €10,00. Είναι η τέλεια αφορμή για ένα ποτήρι κρασί, για χαλαρή κουβέντα με τους φίλους το βράδυ, για το επαγγελματικό ραντεβού νωρίς το απόγευμα, για ένα διάλειμμα after-shopping. Ο χώρος είναι ιδανικός και για το πάρτι γενεθλίων σας ή για μία μικρή εκδήλωση με άφθονο ιταλικό κρασί και spuntini σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Ώρες λειτουργίας Trattoria & Vineria:
Δευτέρα Κλειστά
Τρίτη, Τετάρτη, Πέπτη, Παρασκευή 17:30-00:30
Σάββατο 13:00-00:30, Κυριακή 13:00 – 17:30

Διονύσου 47 & Χατζηαντωνίου 22, Μαρούσι, τηλ.: 210 6149000-1
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v