Small Talk: Νέα είσοδος στην αθηναϊκή food society

To νέο hot spot της Αθήνας δεν χρειάζεται πολλά λόγια. Με εξαιρετικές γεύσεις υψηλών προδιαγραφών, ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον και αρκετό... Small Talk, μας καλεί να το ανακαλύψουμε.
Small Talk: Νέα είσοδος στην αθηναϊκή food society
Χώρος με προσωπικότητα, κοσμοπολίτικος, προσεγμένος στη λεπτομέρεια, πολυσυλλεκτικός σε στοιχεία και επιρροές που συνθέτουν μια αύρα μοναδική. Από την εξωτερική ακόμα όψη αντιλαμβάνεσαι την εμμονή των δημιουργών στην απλότητα και την κομψότητα. Πράγματι, η είσοδος, ένα παλαιού τύπου ασανσέρ, τραβά το ενδιαφέρον αμέσως. Σε «ανεβάζει»… και με την βοήθεια του Google Earth σου δίνει το στίγμα για το νέο hot spot της πόλης μας.

Τοποθετημένο σ΄ ένα κομβικό σημείο της πόλης στην περιοχή του ξενοδοχείου Hilton, προορίζεται για τον σύγχρονο, απαιτητικό άνθρωπο που αναζητά το καλομαγειρεμένο φαγητό από αγνά υλικά και ξέρει να τιμά της παραδοσιακές γεύσεις.

Το χαμόγελο και η φιλικότητα του προσωπικού αντανακλά την πίστη των ιδιοκτητών στο «Service with a smile»… και όπως θα διαπιστώσετε δικαίως δηλώνουν ιδιαίτερα περήφανοι για το human capital!

Ξεκινήστε το ταξίδι στις γεύσεις με το Small Talk cocktail με βάση την σαμπάνια και πασπάλισμα μυρωδάτης κανέλας. Ό,τι πρέπει για ζέσταμα, ώστε να αφεθείτε στις γεύσεις των εδεσμάτων που επιμελήθηκε ο Chef Σωτήρης Ευαγγέλου. Στα must κατατάσσονται: τα μοσχαρίσια μάγουλα με μελιτζάνα, η σαντορινιά φάβα με καλαμάρι και κάπαρη και το καρέ από αρνάκι ψητό με αρωματικά βότανα. Μην αντισταθείτε, ωστόσο, ούτε στην εγχώρια πουλάδα και δοκιμάστε τις επιλογές (πάνω από 50 ετικέτες) κρασιών του Sommelier Γιώργου Σπύρου.

Live well, live the Small Talk spirit!

Το εστιατόριο Small Talk λειτουργεί καθημερινά εκτός Κυριακής, μέχρι τη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα.
 
Small Talk: Ναϊάδων 2 & Αντήνορος, Παγκράτι. Τηλ. κρατήσεων: 210 7222607
Τιμή κατ'άτομο: 40 - 45 ευρώ

Μίνα Ανωγιάτη
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v