Το Ευχαριστημένο: Μαρίνα Καραγάτση δια χειρός Τάρλοου στο Πορεία

Το μυθιστόρημα της Μαρίνας Καραγάτση «Το Ευχαριστημένο», παρουσιάζεται στο Θέατρο Πορεία, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου.
Το Ευχαριστημένο: Μαρίνα Καραγάτση δια χειρός Τάρλοου στο Πορεία

«Το Ευχαριστημένο», το μυθιστόρημα της Μαρίνας Καραγάτση που απέσπασε το Βραβείο του περιοδικού «Διαβάζω» το 2009, θα παρουσιαστεί στο θέατρο Πορεία, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου. Η διασκευή, που μετατρέπει τους απολογητικούς, απολογιστικούς και συγχωρητικούς μονολόγους σε πλήρες θεατρικό έργο και που υπογράφει η Έρι Κύργια, μας μεταφέρει στο σπίτι της οικογένειας του συγγραφέα Μ. Καραγάτση.

Μέσα σε τρεις ημέρες αγρύπνιας του λογοτέχνη και μέσα από το βλέμμα της μικρής Μαρίνας, αποκαλύπτονται όλα όσα στοίχειωσαν και πλήγωσαν μία από τις πιο γνωστές οικογένειες της Ελλάδας – ή απλώς μία οικογένεια. Και αν οι σκοτεινές στιγμές υπερέχουν των φωτεινών, η συμφιλίωση με το παρελθόν αποδεικνύεται ο μόνος δρόμος.

Info:

Διάρκεια: 90 λεπτά, χωρίς διάλειμμα
Τιμές Εισιτηρίων: κανονικό 16 ευρώ, senior (άνω των 65): 14 ευρώ, φοιτητικό, νεανικό (κάτω των 22), ανέργων: 12 ευρώ.
Εισιτήρια θα διατίθενται με προσφορά προπώλησης από 15 Σεπτεμβρίου: Εισιτήρια Α/Β ζώνης 12€ (αρχική τιμή 16€ και 14€ αντίστοιχα) μέχρι την ημέρα της πρεμιέρας στις 22/02.
Θέατρο Πορεία από 22 Φεβρουαρίου έως 3 Ιουνίου 2018.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v