Η Δήμητρα Παπαδοπούλου είναι η Μαντάμ Σουσού

Ο Γιάννης Κακλέας σκηνοθετεί την πολυαγαπημένη κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά, με πρωταγωνιστές τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, τον Άλκη Κούρκουλο και τον Κώστα Κόκλα.
Η Δήμητρα Παπαδοπούλου είναι η Μαντάμ Σουσού
Η Μαντάμ Σουσού θα παρουσιαστεί σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα και απόδοση κειμένου της Δήμητρας Παπαδόπουλου σε μια υπερπαραγωγή γεμάτη γέλιο, συγκίνηση, νοσταλγία, σάτιρα και πολλή μουσική.

Η ονειροπαρμένη Σουσού ζει στην λασπωμένη γειτονιά του Μπύθουλα, με τον σύζυγο της Παναγιωτάκη. Η ίδια όμως ονειρεύεται μεγαλεία και θέλει να ξεφύγει από την μιζέρια φτιάχνοντας ένα δικό της παράλληλο σύμπαν. Τί θα γίνει όμως όταν το όνειρο γίνει πραγματικότητα; Πόση απόσταση χωρίζει τελικά το Μπύθουλα από το Κολωνάκι; Ποιο ρόλο θα παίξει ο μυστηριώδης Μηνάς Καντακουζηνός; Ποιο τίμημα θα κληθεί να «πληρώσει» η ηρωίδα μας;

Τον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο θα ερμηνεύσει η σπουδαία Δήμητρα Παπαδοπούλου, που επιστρέφει στη σκηνή μετά από καιρό αποχής για να δώσει σάρκα και οστά στη διάσημη μεγαλομανή ηρωίδα του Δημήτρη Ψαθά που λατρεύτηκε από πολλές γενιές Ελλήνων.

Μαζί της ο Άλκις Κούρκουλος στο ρόλο του Μηνά Καντακουζηνού, ο Κώστας Κόκλας στο ρόλο του Παναγιωτάκη και 25 ακόμα ηθοποιοί και μουσικοί.

Η Μαντάμ Σουσού ξεκίνησε σαν ευθυμογράφημα στο περιοδικό Οικογενειακός Θησαυρός το 1939, έγινε βιβλίο, νούμερο επιθεωρήσεων, θεατρικό έργο, κινηματογραφική ταινία, εκπομπή στο ραδιόφωνο και δύο φορές τηλεοπτικό σήριαλ, πάντα με τεράστια επιτυχία.

Πρωταγωνιστούν:
Δήμητρα Παπαδοπούλου, Άλκις Κούρκουλος, Κώστας Κόκλας

Παίζουν αλφαβητικά:
Γιούλη Αγγελή, Ηλιάννα Γαϊτάνη, Μελέτης Γεωργιάδης, Γιάννα Ζιάννη, Αναστασία Κελέση, Χρύσα Κλούβα, Φαίη Κοκκινοπούλου, Νικολέτα Κοτσαϊλίδου, Λάμπρος Κτεναβός, Ροζαμάλια Κυρίου, Αλέξανδρος Λασκαράτος, Τζεφ Μαράουι, Σοφία Μιχαήλ, Θάνος Μπίρκος, Κωστής Μπούντας, Γρηγόρης Ποιμενίδης, Κώστας Φλωκατούλας, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Γιώργος Ψυχογιός
Τραγούδι: Χριστίνα Μαξούρη
Συμμετέχει ζωντανή ορχήστρα

Συντελεστές
Διασκευή-Απόδοση κειμένου: Δήμητρα Παπαδοπούλου
Σκηνοθεσία- Δραματολογική Επεξεργασία: Γιάννης Κακλέας
Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης
Κοστούμια: Νίκος Χαρλαύτης, Σοφία Νικολαϊδη
Μουσική: Μαρίζα Ρίζου
Kινησιολογική Επιμέλεια: Κυριάκος Κοσμίδης
Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ
Video Animation: Στάθης Ναυπλιώτης
Ενορχήστρωση/Studio: Δημήτρης Σιόμπος
Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Νουρμάλα Ιστυ

"Μαντάμ Σουσού": Το νέο τραγούδι της Μαρίζας Ρίζου

Η Μαρίζα Ρίζου λίγο πριν τις live εμφανίσεις της στο "Passport Κεραμεικός" και με τον πάντα λαμπερό, θεατρικό, ρυθμικό και χειμαρρώδη τρόπο της, εμπνέεται από τη δημοφιλή κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά "Μαντάμ Σουσού" και υπογράφει τη μουσική και τα τραγούδια της παράστασης που ανεβαίνει τον Οκτώβριο στο Θέατρο Παλλάς σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα, με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου στην απόδοση κειμένου και στον ρόλο της “Μαντάμ Σουσού”.

Το ομότιτλο τραγούδι της παράστασης κυκλοφορεί από τη Feelgood Records σε στίχους και μουσική της Μαρίζας Ρίζου και συνδυάζει τη σάτιρα με τη νοσταλγία και τη συγκίνηση με το γέλιο, όπως ακριβώς καταφέρνει να κάνει και η ίδια σε κάθε live εμφάνισή της.

Η "Μαντάμ Σουσού" είναι ένα τραγούδι που μιλά για τη ζωή και την κοσμοθεωρία της ονειροπαρμένης και μεγαλομανούς ηρωίδας του Δημήτρη Ψαθά. Η Μαντάμ Σουσού όμως δεν είναι μόνο αυτό.

Όταν τη γνωρίσεις λίγο καλύτερα, παύει να φαίνεται σαν μια απλή καρικατούρα. Είναι μια περσόνα με άξονα, μια αξιοζήλευτη κυρία, γεμάτη ελπίδα και αυτοπεποίθηση. Συγχρόνως είναι μια φούσκα, ματαιόδοξη και αμόρφωτη. Είναι μοναδική, με τις πληγές και τα θαύματά της. Όπως όλοι μας. Η διαφορά είναι ότι εκείνη δεν παύει ποτέ μα ποτέ να ονειρεύεται, ακόμα και στις πιο σκοτεινές στιγμές της και τελικά να τα καταφέρνει.

Αν τη συναντήσεις κάπου τυχαία, σίγουρα θα σε ρωτήσει “Αν πρώτα δεν ονειρευτείς, βλαξ, πώς θα το ζήσεις…;”




Θέατρο Παλλάς
Βουκουρεστίου 3-5

Μέρες και ώρες παραστάσεων
Τετάρτη: 19.00
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο: 21.00
Κυριακή: 19.00

Τιμές εισιτηρίων:
VIP Ζώνη: 80 ευρώ
Διακεκριμένη Ζώνη: 50 ευρώ
Α Ζώνη: 30 ευρώ
Β Ζώνη: 20 ευρώ
Γ Ζώνη: 15 ευρώ
Δ Ζώνη: 10 ευρώ

Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικές κρατήσεις τηλ. Επικοινωνίας 210 3639343
Η ηλεκτρονική προπώληση ξεκίνησε μέσω του δικτύου www.viva.gr
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v