Το «Ημερολόγιο» στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης

Η Ελληνική Λαογραφική Εταιρεία Έκφρασης και Πολιτισμού επιστρέφει με το «Ημερολόγιο» για μία παράσταση στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης στις 24 Σεπτεμβρίου.
Το «Ημερολόγιο» στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης
Πόσοι από εσάς είχατε ένα ημερολόγιο; Πόσοι καταθέτατε τις σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας σε αυτό; Κι αν βρίσκατε ένα... τίνος θα ήταν; Και τι θα έγραφε;

Τέτοιες χαμένες αλήθειες, αναμνήσεις που ξυπνάνε, όνειρα που ζωντανεύουν, στιγμές μιας χαμένης Ελλάδας που ξεδιπλώνονται μπροστά στα μάτια του θεατή ξεδιπλώνονται μέσα από «Το Ημερολόγιο» που παρουσιάζει η Ελληνική Λαογραφική Εταιρεία Έκφρασης και Πολιτισμού.

Μετά από τις τέσσερις sold out παραστάσεις στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης στην Αθήνα, το Ημερολόγιο επιστρέφει για μια και μοναδική παράσταση στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 στο Βασιλικό Θέατρο στην Πλατεία Λευκού Πύργου.

«Το Ημερολόγιο» αποτελεί την ρεαλιστική απεικόνιση του χθες μέσα από την αυτοβιογραφία μιας γυναίκας. Η συγκίνηση και ο προβληματισμός δεν θα λείπουν, καθώς επίσης οι έντονες αντιθέσεις μεταξύ του χθες και του σήμερα θα ξεδιπλώσουν κρυμμένες αλήθειες και συναισθήματα.ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Ελληνική Λαογραφική Εταιρεία Έκφρασης & Πολιτισμού (Ε.Λ.ΕΤ.Ε.Π.)
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Λιάρος
ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ: Η χορευτική ομάδα και το εφηβικό τμήμα της Ελληνικής Λαογραφικής Εταιρείας Έκφρασης & Πολιτισμού
ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Η παιδική ομάδα της Εστίας Ρουμλουκιωτών Αλεξάνδρειας
ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Παναγιώτης Μυλωνάς, FOLKLORE ENSEMBLE “VILLA”, SERBIA, Στέφανος Μητρούσης
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ
Γιάννης Παυλόπουλος (βιολί,τραγούδι), Θοδωρής Τασούλας (κλαρίνο), Βασίλης Γραμματικός (γκάιντα), Νίκος Τσαντάνης (τσαμπούνα, τραγούδι), Κώστας Παπαπροκοπίου (λαούτο), Γιάννης Γευγελής (κρουστά), Αλέξανδρος Παπουτσής (νταχαρές, τραγούδι)
ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥΣΙΚΩΝ: Νίκος Φιλιππίδης (κλαρίνο), Κώστας Φιλιππίδης (λαούτο), Λευκοθέα Φιλιππίδη (τραγούδι), Αθανάσιος Χριστόπουλος (ακορντεόν), Γιώργος Παπαϊωάννου (λαούτο)
Επίσης συμμετέχουν: Βασούλα Δελλή, Ελένη Τασιοπούλου, Ίλντα Ταμπάκου
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ: Άγγελος Θεοδοσίου – Νίκος Σωτηρίου
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΣΚΗΝΙΚΩΝ: Άρτεμις Σιέρρα, Δήμητρα Τρούσα
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ: Έλενα Πετροπούλου

Info:
Το Ημερολόγιο
Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης, πλατεία Λευκού Πύργου
Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 20.00
Τιμή εισιτηρίου: 13€
Προπώληση εισιτηρίων από 01/09 στο www.tickethour.com , www.ntng.gr
Δίκτυο καταστημάτων Γερμανός / καταστήματα Cosmote, Εκδοτήρια Θεάτρου
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v