Tango por Piazzolla: Χορεύοντας… στο Ηρώδειο

Το Φεστιβάλ Tango Acropolis παρουσιάζει μια βραδιά γεμάτη μελωδίες του μεγάλου αργεντίνου μαέστρου Astor Piazzolla στο Ωδείο Ηρώδη Αττικού.
Tango por Piazzolla: Χορεύοντας… στο Ηρώδειο
Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου ο βράχος της Ακρόπολης θα πλημμυρίσει από αγαπημένες μελωδίες του μεγάλου αργεντίνου Μαέστρου Astor Piazzolla.

Στη σκηνή του Ωδείου Ηρώδου Αττικού, η χορευτική Compañia “Tango en Eros”, του Tango Αcropolis Festival, θα παρουσιάσει τη μουσικοχορευτική παράσταση “Tango por Piazzolla”, ένα μεγάλο αφιέρωμα στον καλλιτέχνη που με τις νότες του έδωσε νέα πνοή στο Tango και έμπνευση σε εκατοντάδες μουσικούς παγκοσμίως.

Κάτω από τη λάμψη του αρχαίου βράχου και της φθινοπωρινής πανσέληνου δώδεκα ζευγάρια χορευτών με guest star την εξαιρετική χορεύτρια από την Αργεντινή, Mora Godoy, θα μας ταξιδέψουν στις νοσταλγικές γειτονιές του Buenoς Aires και θα μας καθηλώσουν με τις εκρηκτικές και σπάνιες χορογραφίες τους με τη συνοδεία της ορχήστρας Quinteto Tangarto και τη σαγηνευτική φωνή της Martha Moreleon.

Το 1990, δυο χρόνια πριν το θάνατό του, ο Άστορ Πιατσόλα εμφανίστηκε στο Ηρώδειο με τον συνθέτη, φίλο και θαυμαστή του, Μάνο Χατζιδάκι, σε μία συναυλία που έμελλε να είναι η τελευταία του. Είκοσι έξι χρόνια μετά, στον ίδιο χώρο, η μουσικοχορευτική παράσταση “Tango por Piazzolla” έρχεται για να ζωντανέψει την αξέχαστη αυτή βραδιά και να μας μυήσει στο μαγικό κόσμο του “El Gran Ástor" και του nuevo tango.

Ταυτότητα της παράστασης
Πενταμελής Ορχήστρα QUINTETO TANGARTO
Με σολίστ τη Martha Moreleon
Compania Tango en Eros με Guest Star τη Mora Godoy
Σκηνοθετική επιμέλεια: Luis Alberto Mestre
Παραγωγή: Tango Acropolis Festival
Υπό την Αιγίδα της Πρεσβείας της Αργεντινής
Info:
Tango por Piazzolla
Ωδείο Ηρώδη Αττικού
Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου
Ώρα Έναρξης: 21.00
Τιμές Εισιτηρίων
Διακεκριμένη Ζώνη: 55 ευρώ, Α Ζώνη: 45 ευρώ, Β Ζώνη: 35 ευρώ, Γ Ζώνη: 25 ευρώ
Άνω Διάζωμα: 15 ευρώ (μη αριθμημένες θέσεις), ΑΜΕΑ: 10 ευρώ
Προπώληση Εισιτηρίων:
www.viva.gr, 11876, Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, IANOS, Media Markt
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v