«Ορφέας και Ορέστης» στο Θέατρο Λύχνος

Το Θέατρο Λύχνος Τέχνης και Πολιτισμού παρουσιάζει τους «Ορφέα και Ορέστη», μια παράσταση βασισμένη στην πραγματική ιστορία δύο εγκαταλελειμμένων παιδιών.
«Ορφέας και Ορέστης» στο Θέατρο Λύχνος
Μετά την επιτυχία του ''Ισμήνη και Καλυψώ'' , το Θέατρο Λύχνος Τέχνης και Πολιτισμού παρουσιάζει το ίδιο έργο αλλά με μια άλλη προσέγγιση: Με πρωταγωνιστές τον Ορφέα και τον Ορέστη, σε μια παράσταση βασισμένη σε αληθινή ιστορία.

Δυο παιδιά τριών και πέντε ετών που βίωσαν την εγκατάλειψη, τον φόβο και τη μοναξιά. Μια μητέρα αλκοολική, ανίκανη να μεγαλώσει τα παιδιά της. Κλεισμένα για δεκατρείς μέρες, χωρίς τροφή, νερό, φως. Ο χρόνος σταμάτησε για τα παιδιά. Ο εγκλεισμός και η απομόνωση τους δημιούργησε ακραία συναισθήματα. Η γιαγιά τα βρήκε ύστερα από μαρτυρίες γειτόνων σε άθλια κατάσταση και τα κράτησε εκείνη. Η ζωή τους έμοιαζε φυσιολογική, αλλά δεν μπορείς να ξεφύγεις από αυτό που δεν φαίνεται.

Στους ρόλους του Ορφέα και του Ορέστη, οι Κωνσταντίνος Μούτσης και Διονύσης Νικολόπουλος. Τελευταίες παραστάσεις: 21,28/12 και 4/1.

Ταυτότητα:
Κείμενο / Σκηνοθεσία/μουσική επιμέλεια: Μεράβογλου Έφη
Παίζουν: Κωνσταντίνος Μούτσης, Διονύσης Νικολόπουλος
Σχεδιασμός φωτισμών: Μαρία Μπολέτη
Παραγωγή: Art and media zone
Δημόσιες σχέσεις: Γιώργος Κάλτσας
Σκηνοθεσία teaser : Διονύσης Νικολόπουλος
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Florian Martiny
Χειρισμός φωτισμών: Ιωάννα Φρουδαράκη
Χειρισμός ήχων: Γεράσιμος Κωνσταντουδάκης



Info:
Ως Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016
Παραστάσεις κάθε Δευτέρα.
Ώρα έναρξης: 21:15
Διάρκεια: 50 λεπτά
Εισιτήρια: 8 ευρώ (κανονικό), 5 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων, ομαδικό – άνω των 5 ατόμων).
Θέατρο Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού
Χαλκιδικής 83 & Ιερά Οδός 59, Γκάζι 118 55 | τηλ. επικοινωνίας & κρατήσεων: 211-0121686 & 6944446690
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

Απόρρητο
v