Ά.Ρ.Ν.Υ.: Μονόλογος στο «Τσάι στη Σαχάρα»

Ο Γιώργος Κοντοπόδης ερμηνεύει τον Άρνυ, μια τραβεστί λίγο πριν βγει για το show της, για οκτώ ακόμη παραστάσεις στο «Τσάι στη Σαχάρα».
Ά.Ρ.Ν.Υ.: Μονόλογος στο «Τσάι στη Σαχάρα»
Μετά την μεγάλη αποδοχή του από το κοινό, ο μονόλογος του Γιώργη Κοντοπόδη «Ά.Ρ.Ν.Υ.» σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου στο Τσάι στη Σαχάρα επιστρέφει ανανεωμένος για Τρίτη χρονιά και συνεχίζεται για 8 ακόμα παραστάσεις.

Μια τραβεστί στο καμαρίνι της, μας διηγείται την ιστορία της λίγο πριν βγει για το show της, ξεκινώντας από τη παιδική ηλικία, τους γονείς, τους έρωτες, την πορνεία και τη γνωριμία της με τη Κάρλα, που θα αλλάξει όλη τη ζωή της.

Η φετινή παράσταση σκηνοθετήθηκε εκ νέου, μιας και βλέπουμε για πρώτη φορά παράλληλα τον ήρωα στη παιδική του ηλικία, με το πρώτο χάδι της μάνας και το πρώτο χαστούκι του πατέρα. Τον βλέπουμε να ανακαλύπτει το σώμα του, την ψυχή του και την ερωτική του φύση. Την παράσταση συνοδεύουν μουσικά ακούσματα της Marlain Didrih.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία- εικαστική επιμέλεια: Αλέξανδρος Λιακόπουλος
Χορογραφίες: Αντιγόνη Σαρρή
Μουσικές επιλογές: Άγγελος Ανδρεόπουλος
Πιάνο : Δήμητρα Αθηναίδου
Στο ρόλο του Άρνυ ο Γιώργης Κοντοπόδης
INFO
A.R.N.Y
Τσάι στη Σαχάρα, Λαοδικείας 18 – Ιλίσια
Ημερομηνίες παραστάσεων: 26 & 28 Ιανουαρίου και 2, 4, 9, 11, 16 & 18 Φεβρουαρίου 2015 Ημέρες και ώρες παραστάσεων Δευτέρα & Τετάρτη στις 21:45
Διάρκεια παράστασης: 70 λεπτά
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2110120936
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ , 7 ευρώ ( φοιτητικό, ανέργων )
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v