Ψαρόσουπα: Ένα σύγχρονο οικολογικό παραμύθι

Μια παράσταση – υπερθέαμα, ένα οικολογικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους, παρουσιάζεται από την 1η Νοεμβρίου στο Θέατρο Ακροπόλ.
Ψαρόσουπα: Ένα σύγχρονο οικολογικό παραμύθι
Ένας παμπόνηρος μάγειρας βάζει σε εφαρμογή το καταχθόνιο σχέδιό του να μετατρέψει έναν μικρό όρμο της πανέμορφης Μήλου σε μια τεράστια Ψαρόσουπα. Για κακή του τύχη, τα νέα φτάνουν γρήγορα στο βυθό και τα ψάρια αναλαμβάνουν δράση.

Όλα αυτά συμβαίνουν στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Ακροπόλ, στο σύγχρονο οικολογικό παραμύθι του Γιώργου Λεμπέση «Ψαρόσουπα», που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 1 Νοεμβρίου στο Θέατρο Ακροπόλ (Ιπποκράτους 9-11, τηλ 2103643700, www.acropoltheter.gr).

Ένα παραμύθι που αγαπήθηκε πολύ μέσα από την ομότιτλη σειρά βιβλίων- best seller (εκδόσεων «Ψυχογιός») και έκανε περισσότερες από 50.000 πωλήσεις. Ένα παραμύθι που τραγουδήθηκε από αγαπημένους ερμηνευτές, όπως η Χάρις Αλεξίου, η Ερωφίλη, ο Ζαχαρίας Καρούνης, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο Γιάννης Χαρούλης, στο ομότιτλο cd που κυκλοφορεί από τη «Sui Generis Music».

Το αγαπημένο παραμύθι παρουσιάζεται στη θεατρική σκηνή, σε μια παράσταση υπερθέαμα για όλη την οικογένεια, με την υπογραφή του σκηνοθέτη, Λευτέρη Γιοβανίδη και με πρωταγωνιστές τους πολυτάλαντους ηθοποιούς, Ρένο Χαραλαμπίδη και Σοφία Κουρτίδου και άλλους οκτώ σπουδαίους ηθοποιούς. Σε ρόλο έκπληξη συμμετέχει ο Διονύσης Σαββόπουλος σε… απευθείας μετάδοση από το νησί της Μήλου.

Πρόκειται για μια παράσταση, που παίζει με το φως και το βίντεο, εμπλουτισμένη με μοναδικές κατασκευές. Μια παράσταση, όπου ψάρια τεραστίων διαστάσεων σε μια σκηνή-βυθό θα ζωντανέψουν με ένα μοναδικό τρόπο, που δεν έχει ξαναπαρουσιαστεί στην Ελλάδα.

Η «Ψαρόσουπα» θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 1 Νοεμβρίου και θα παίζεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Ακροπόλ.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Κάθε Σάββατο, στις 3 μ.μ.
Κάθε Κυριακή, στις 11.30 π.μ. και στις 3 μ.μ.
Καθημερινές, παραστάσεις για σχολεία
Τιμές εισιτηρίων
Ενήλικες 12 ευρώ
Παιδιά 10 ευρώ
Εισιτήρια διατίθενται από τα ταμεία του Ακροπόλ (Ιπποκράτους 9-11, τηλ. 210-3643700), το viva.gr, τα καταστήματα «Ιανός», «Public», «Παπασωτηρίου», «Seven Spots» και «Reload» και τηλεφωνικά στο τηλ. 11876.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v