m/s Flora III: Μια αληθινή ιστορία στο Badminton

Αληθινά ερωτικά γράμματα γίνονται η αφορμή για ένα ταξίδι γεμάτο ρομάντζο και μουσικές εκπλήξεις, στην μουσικοθεατρική παράσταση της Αλίνας Κοτσοβούλου.
m/s Flora III: Μια αληθινή ιστορία στο Badminton
Όταν το 1960 ο Τζώνυ έγραφε στην Μπέμπα “Θέλω να μάθει όλος ο κόσμος πόσο πού σε λατρεύω” δεν φανταζόταν πώς πενήντα χρόνια μετά, το όνειρό του θα γινόταν πραγματικότητα.

Πρόκειται για την ρομαντική ιστορία μιας γυναίκας που θα σαλπάρει με το πλοίο “m/s Flora III'' για να ξεσκάσει, αλλά αντ’ αυτού θα ερωτευτεί τον υποπλοίαρχο και θα την πολιορκεί ο –πρώην της;-Τζώνυ με τα γλαφυρά γράμματά του, μέχρι να συναντηθούν όλοι μαζί εν πλώ.

Ποιός θα κερδίσει στο παιγνίδι της αγάπης; Σε ποίο λιμάνι θα ρίξουν άγκυρα; Με φόντο αληθινές ιστορίες και υπαρκτά ερωτικά γράμματα, το ''m/s Flora III'' μπαρκάρει από την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου και κάθε Πέμπτη στις 9μμ, από τον ατμοσφαιρικό χώρο LOFT στο Θέατρο Badminton.

Ένα ρομαντικό μουσικό ταξίδι γεμάτο κωμικές παρεξηγήσεις ντυμένο με jazz διασκευές από Irving Berlin και Cole Porter μέχρι Τσιτσάνη και Σογιούλ, που θα μας κάνει να ζήσουμε και εμείς για λίγο τη μαγεία του έρωτα. 

Επιβάτες: Aλίνα Κοτσοβούλου, Τάσος Αλατζάς (παίζουν και τραγουδούν και… άλλα πολλά)
Πλήρωμα: Λουκία Παλαιολόγου (Παίζει, τραγουδά και παίζει πιάνο), Γιάννης Προμπονάς (Παίζει , τραγουδά, παίζει ηλεκτρικό κοντραμπάσο, ηλεκτρική κιθάρα και μπουζούκι)
Ναυπηγός: Σέργιος Κοτσόβουλος – Καλλιτεχνική επιμέλεια, Σκηνικά, Video Art
Α' Μηχανικός:Φώτης Διαμαντόπουλος- Επιμέλεια Κίνησης, Χορογραφία
β' Μηχανικος: Εβίνα Βασιλακοπούλου- Επιμέλεια φωτισμών
Ιματισμός: Νικόλ Παναγιώτου -Ενδυματολογία, Bεστιάριο ''Costumier''
Άγκυρες: Λουκία Παλαιολόγου- Γιάννης Προμπονάς – Μουσική Επιμέλεια
Λοστρόμος: Αλίνα Κοτσοβούλου – Σκηνοθεσία


Info:
''m/s Flora III''
LOFT Θεάτρου Badminton, Ολυμπιακά ακίνητα Γουδή
τηλ: 210 8840600
Παραστάσεις:
30 Ιανουαρίου
6,13, 20, 27 Φεβρουαρίου
6,13, 20,27 Μαρτίου
Ώρα 21.00
Τιμή εισητηρίου 12 ευρώ, φοιτητικό 10 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v