Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας: Απόδραση με αιτία!

Απόδραση με... αιτία υπόσχεται το Φεστιβάλ Χορού της Καλαμάτας που φέτος διοργανώνεται απο τις 13 έως τις 24 Ιουλίου με την υποστήριξη και της Vodafone. Δείτε το φετινό πρόγραμμα και κάντε τις επιλογές σας για εκδρομές στην πανέμορφη πόλη της Πελοποννήσου.
Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας: Απόδραση με αιτία!

Σχεδόν στο μέσο του Ιούλη και χρειαζόμαστε ευκαιρία για μικροαποδράσεις. Να βάλεις το air condition στο full. Να ανοιχτείς στο μεγάλο δρόμο με μόνη προσμονή το αεράκι της βραδιάς. Για αυτό η πρόταση αυτής της εβδομάδας είναι το 12ο Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας.

Το Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας που στηρίζει η Vodafone, είναι μία από τις κορυφαίες χορευτικές διοργανώσεις σε διεθνές επίπεδο, που φιλοξενείται στη χώρα μας. Το Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, πραγματοποιείται από τις 14 ως τις 23 Ιουλίου 2006. Πρόκειται για έναν καταξιωμένο θεσμό που διοργανώνει το Διεθνές Κέντρο Χορού και φιλοξενείται στο Αμφιθέατρο του Κάστρου, το Πνευματικό Κέντρο, το Δημοτικό Θέατρο και σε άλλους χώρους της Καλαμάτας.

Ανοιχτό σε όλες τις τάσεις του σύγχρονου χορού, αλλά σταθερά προσηλωμένο στην αναζήτηση των δημιουργών που με το προσωπικό τους στίγμα διαμορφώνουν την ιστορία του, το Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας εμμένει στην αυθεντικότητα της δημιουργίας και στις νέες ιδέες.

Φέτος καλωσορίζει ευρέως γνωστούς χορογράφους αλλά και νέους δημιουργούς από διαφορετικές χώρες και ηπείρους, που θα συγκινήσουν, θα ξεσηκώσουν, θα προκαλέσουν και πάνω απ΄ όλα θα ανοίξουν, ο καθένας με τον τρόπο του, ένα νέο ορίζοντα σκέψεων για τον κόσμο.

Για αυτό το Σαββατοκύριακο προτείνεται η παράσταση Ballet Preljocal– Οι 4 εποχές. Και την επόμενη μέρα, λίγο πριν την επιστροφή, περνάμε και από την Μάνη για την δωρική της γοητεία γιατί χρειαζόμαστε καινούργιο wallpaper για το 3G Vodafone κινητό μας (είπαμε, χορηγός είναι!).

12ο Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Πρόγραμμα Παραστάσεων

15-16/7 & 20/7

David Zambrano & Ερμής Μαλκότσης– Maza-Dama

15-16/7

Yasmeen Codder– Two Playful Pink

16/7

Via Katlehong Dance– Nkululeko, Celebrating 10 years of Freedom in South Africa

17 & 19/7

Ζωή Δημητρίου– Can u see me?

17 & 19/7

Noema Dance Works– Affect

18/7

X-it– Όχι ακόμα

20-21/7

Peeping Tom– Le Salon

20-21/7

Sonia Baptista– Icebox Fly. Winter Kick

22-23/7

Liquid Loft– Kind of Heroes

23/7

Emanuel Gat Dance– Χειμωνιάτικο ταξίδι- Η ιεροτελεστία της Άνοιξης

13-23/7

Σεμινάριο Σύγχρονου Χορού με τον David Zambrano

14-23/7

Παράλληλες εκδηλώσεις

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v