Το ΙNK του Δημήτρη Παπαϊωάννου στο Μέγαρο Μουσικής τον Ιανουάριο

To πολυαναμενόμενο έργο «ΙΝΚ» του Δημήτρη Παπαϊωάννου παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τον Ιανουάριο του 2023.
Το ΙNK του Δημήτρη Παπαϊωάννου στο Μέγαρο Μουσικής τον Ιανουάριο
Ιανουάριος 2023 (9 παραστάσεις)

ΙΝΚ

Μια δημιουργία του Δημήτρη Παπαϊωάννου

Από το 2019, ο Δημήτρης Παπαϊωάννου είναι resident του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Ο καλλιτέχνης έχει στη διάθεσή του ένα χώρο που λειτουργεί ως στούντιο του δημιουργού για τις οντισιόν και τις πρόβες των έργων του. Σε αυτό το στούντιο γεννιούνται και υλοποιούνται οι μεγάλες παραγωγές του Δημήτρη Παπαϊωάννου, πριν πάρουν το δρόμο για τις κορυφαίες σκηνές του κόσμου.

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου δημιούργησε το INK το 2020, κατά τη διάρκεια του lockdown. Είναι ένα ντουέτο 50 λεπτών με τον Δημήτρη Παπαϊωάννου και τον Šuka Horn.

Τον Ιανουάριο 2023, σε πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα, θα δούμε το έργο INK που έχει ήδη εντυπωσιάσει στις σκηνές του εξωτερικού: πρωτότυπη σύλληψη και σκηνικά υλικά που μεταμορφώνονται με τον υποβλητικό φωτισμό - αριστούργημα εικαστικό και χορευτικό - εικόνα προκλητική που μαγνητίζει το θεατή, όπως μόνο ο Δημήτρης Παπαϊωάννου μπορεί να δημιουργήσει.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Μέγαρο θα φιλοξενήσει και παράλληλες δράσεις στους χώρους του, κατά την περίοδο των παραστάσεων ΙΝΚ:

“ΜΕΣΑ”: προβολή διάρκειας 6 ή 12 ωρών σε χώρο, όπου το κοινό μπορεί να παραμείνει για όσο χρόνο επιθυμεί.
Έκθεση με σχέδια του Δημήτρη Παπαϊωάννου
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v