Ένα studio υποκριτικής ανοιχτό για όλους στον Κεραμεικό

Τρία διαφορετικά τμήματα, ερασιτεχνικό, επαγγελματιών και προετοιμασίας για δραματικές σχολές, ξεκινούν στο Studio Υποκριτικής της Αγγελικής Κοντού.
Ένα studio υποκριτικής ανοιχτό για όλους στον Κεραμεικό
Σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς με το θέατρο, είτε σε ερασιτεχνικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο; Σκέφτεσαι να δώσεις εξετάσεις σε κάποια δραματική σχολή; Το Studio Υποκριτικής με την Αγγελική Κοντού στον Κεραμεικό σε ενδιαφέρει.

Τι είναι το Studio Υποκριτικής και σε ποιους απευθύνεται;

Το Studio υποκριτικής είναι ένας χώρος για την τέχνη του ηθοποιού. Αποτελείται από τρία διαφορετικά τμήματα: Προετοιμασίας, Επαγγελματιών και Ερασιτεχνικό τμήμα. Τα μαθήματα όλων των τμημάτων γίνονται στον όμορφο χώρο του θεάτρου Altera Pars, στην περιοχή του Κεραμεικού. Το κόστος ξεκινά από 50€ τον μήνα, για το ερασιτεχνικό τμήμα.

• Τμήμα προετοιμασίας
Για υποψήφιους σπουδαστές δραματικών σχολών που επιθυμούν μια πλήρη και εξατομικευμένη προετοιμασία.

• Τμήμα επαγγελματιών
(για Επαγγελματίες - Σπουδαστές δραματικών σχολών)
Για ηθοποιούς που επιθυμούν να εμβαθύνουν στην τέχνη τους και να δουλέψουν επισταμένα πάνω στις προσωπικές τους ανάγκες και δυσκολίες, αποκτώντας πολύτιμα και συγκεκριμένα υποκριτικά εργαλεία για την επαγγελματική τους ζωή, με βάση το method acting και την τεχνική Meisner.

• Ερασιτεχνικό τμήμα (Ενηλίκων)
Για άτομα κάθε ηλικίας, που θέλουν να ανακαλύψουν τον μαγικό κόσμο του θεάτρου αναπτύσσοντας δεξιότητες όπως η επικοινωνία, η αμεσότητα, η φαντασία, η ενσυναίσθηση και η αυτοπεποίθηση, πολύτιμα εργαλεία για κάθε άνθρωπο και επαγγελματία.

Τα μαθήματα όλων των τμημάτων γίνονται στο θέατρο Altera Pars (Μεγ. Αλεξάνδρου 123, Κεραμεικός).

Πληροφορίες - Αιτήσεις συμμετοχής: 690 92 58 439 και ηλεκτρονικά στο [email protected]

Η Αγγελική Κοντού είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν και κάτοχος διπλώματος υποκριτικής αναγνωρισμένου από το Υπ. Πολιτισμού.

Έχει παρακολουθήσει επί τρία έτη σεμινάρια με τον Ανδρέα Μανωλικάκη πάνω στη μέθοδο υποκριτικής του Actors Studio (Method) και με την Ελένη Σκότη στο Studio της Ομάδας ΝΑΜΑ (2013 - 2016), όπου διδάχτηκε αυτοσχεδιασμό και υποκριτική με βάση την τεχνική Meisner. Επιπλέον έχει παρακολουθήσει μαθήματα λόγου και υποκριτικής με την Ελένη Δεμερτζή.

Από το 2015 είναι μέλος της ομάδας Altera Pars στην οποία συμμετέχει ως ηθοποιός, acting coach και βοηθός σκηνοθέτη. Είναι επίσης απόφοιτη του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και αριστούχος απόφοιτη του Μεταπτυχιακού προγράμματος του ίδιου τμήματος.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v