ΤΕΧΝΕΣΘΕΑΤΡΟ - ΧΟΡΟΣ

Οι The Swingin' Cats στο Gazarte

Oι The Swingin' Cats επιστρέφουν στην ανανεωμένη ταράτσα του Gazarte με ξέφρενες swing και rock n' roll μελωδίες.

Οι The Swingin' Cats στο Gazarte

Οι The Swingin' Cats θα εμφανίζουνται τις Τρίτες του Ιουλίου στην Ταράτσα του Gazarte, ξεκινώντας από τις 7/7, για βραδιές με ρετρό μουσική, δροσερά ποτά και διάθεση άκρως καλοκαιρινή!

Πρόκειται για ένα χορευτικό πρόγραμμα που ζωντανεύει τα ασπρόμαυρα καρέ μιας μεγάλης γκάμας ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, μέσα από ξέφρενες swing και rock n' roll μελωδίες, όπως μόνο οι The Swingin' Cats ξέρουν να στήνουν, με κοφτά κιθαριστικά ακόρντα και πνευστά, που απογειώνονται στον τόσο απλό μα ξεσηκωτικό shake ρυθμό.
 

Από την Τρίτη 7 Ιουλίου και κάθε Τρίτη, οι The Swingin' Cats μας καλούν σε βραδιές με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και διασκευές που έχουμε λατρέψει! Σε ένα καλοκαίρι διφορετικό, μένουμε ασφαλείς, κρατάμε τις απαραίτητες αποστάσεις και... την κάνουμε ταράτσα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ο σκοπός δεν είναι να βλέπουμε αυτό που είναι θολό σε κάποια απόσταση, αλλά να κάνουμε αυτό που είναι χειροπιαστό μπροστά μας."

Τόμας Καρλάιλ, Άγγλος συγγραφέας

  • 1868 - Ο παλαίμαχος αγωνιστής Δημήτριος Πετροπουλάκης, αρχηγός εθελοντικού σώματος Μανιατών 1.000 ανδρών, συνοδευόμενος και από το γιό του Λεωνίδα, από το Γύθειο, αποβιβάζεται στον όρμο κοντά στα χωράφια Μυλοποτάμου Κρήτης, για να ενισχύσει τον αγώνα στο νησί.
    1971 - Το σοβιετικό διαστημόπλοιο Mars 2 προσεδαφίζεται στον πλανήτη Άρη.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v