ΤΕΧΝΕΣΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Η Πολιτιστική Πρωτεύουσα στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ

Ένα αφιέρωμα στην Πάτρα και την ιδιαίτερη φετεινή της ιδιότητα ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης πραγματοποιεί σήμερα η κ. Ζέτα Καρασπήλιου στην εκπομπή ”Transit” και μέσα απο τη συχνότητα του Ράδιο Φιλία της ΕΡΑ (107 FM).

Η Πολιτιστική Πρωτεύουσα στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ

Ένα αφιέρωμα στην Πάτρα και την ιδιαίτερη φετινή της ιδιότητα ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης πραγματοποιεί σήμερα η κ. Ζέτα Καρασπήλιου στην εκπομπή ”Transit” και μέσα από τη συχνότητα του Ράδιο Φιλία της ΕΡΑ (107 FM).

Για το στοίχημα του θεσμού και τα έργα υποδομής που υλοποιούνται φέτος στην Πάτρα μιλά ο Χρήστος Ροϊλός, συντονιστής της Εκτελεστικής Επιτροπής του ”Πάτρα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2006”, ενώ ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής, κ. Αλέξης Αλάτσης, αναφέρεται στο πολυπολιτισμικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Τέλος, ο σκηνοθέτης Βασίλης Κοσμόπουλος μιλά για τη νέα του έκθεση στην Πάτρα με τίτλο ”ο Λαβύρινθος με τις εικόνες”- ένα οπτικό ακουστικό αφιέρωμα στην ιστορία της πόλης με σπάνιο υλικό από αρχεία της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v