ΤΕΧΝΕΣΜΟΥΣΙΚΗ

Paula West: Καμπαρέ και Jazz στο Half Note

Ισορροπώντας με ευελιξία ανάμεσα στη jazz και τη μουσική του καμπαρέ η Paula West βρίσκεται στη σκηνή του Half Note έως τις 26 Δεκεμβρίου για να μας ταξιδέψει στην ευαισθησία και την κλασσικότητα του ρεπερτορίου της.

Paula West: Καμπαρέ και Jazz στο Half Note

Με ίσες αποστάσεις από τη Jazz και τη μουσική του καμπαρέ, η Paula West επιχειρεί να μας μυήσει στη μαγεία της φωνής της από τη σκηνή του Half Note.

Αν και αποφεύγει τα εύκολα hit, το ρεπερτόριό της συγκινεί με την ευαίσθητη προσέγγισή του και με την κλασσική ”πινελιά”. Οι ιστορίες που αφηγείται τραγουδιστά η West, συνήθως έλκουν συχνά την καταγωγή τους από τους μύθους του θεατρικού καμπαρέ, αλλά και από θέματα της σουίνγκ jazz των πρώτων δεκαετιών του προηγούμενου αιώνα.

Η Paula West θα βρίσκεται στη σκηνή του Half Note έως τις 26 Δεκεμβρίου. Η είσοδος κοστίζει 20 ή 30 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ποτού. Φροντίστε να είστε εκεί κατά τις 10.30.

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς (απέναντι από το Α΄ Νεκροταφείο)

Τηλ. 210 9213310.

ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS

To site του Half Note
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v