Ρεμπέτικα – «Οι τέλειες ατέλειες»: Δημήτρης Μυστακίδης και φίλοι στο Ηρώδειο

Ο Δημήτρης Μυστακίδης καλεί τους Βελεσιώτου, Βιτάλη, Νέγκα, Παπακωνσταντίνου, Περίδη, Σαββόπουλο και Τσαλιγοπούλου σε μια υπέροχη βραδιά στο Ηρώδειο.

Οι καλοκαιρινές κασέτες του Μελωδία 99.2 είναι αφιερωμένες στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού και η πρώτη κασέτα είναι γεμάτη ρεμπέτικα.

Ο Μελωδία 99.2 αναθέτει στον μουσικό, ερευνητή και δάσκαλο Δημήτρη Μυστακίδη να δημιουργήσει μια κασέτα με τραγούδια που καθόρισαν το ελληνικό ρεπερτόριο – τραγούδια που γράφτηκαν πηγαία, από ευφυείς λαϊκούς καλλιτέχνες και μιλούν για το «τσαλάκωμα», τα λάθη, τις αδυναμίες μας, υπενθυμίζοντάς μας πως το μεγαλείο της ανθρώπινης φύσης κρύβεται στις διαχρονικές ατέλειές της.


Επί σκηνής αγαπημένοι ερμηνευτές, ανάμεσά τους η Φωτεινή Βελεσιώτου, η Ελένη Βιτάλη, η Γιώτα Νέγκα, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Ορφέας Περίδης, ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Τσαλιγοπούλουαναλαμβάνουν να φωτίσουν αυτή την ξεχωριστή κασέτα.


Καλλιτεχνική επιμέλεια: Δημήτρης Μυστακίδης / Fishbowl Music Tank
Επιμέλεια παραγωγής: Frontstage / Μελωδία 99.2
Συμμετέχουν: Φωτεινή Βελεσιώτου, Ελένη Βιτάλη, Γιώτα Νέγκα, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Ορφέας Περίδης, Διονύσης Σαββόπουλος, Ελένη Τσαλιγοπούλου


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v