To «Άλσος» ξαναγεννιέται με Νιόνιο!

Το «Άλσος» στο Πεδίον του Άρεως ξανασυστήνεται ως «διακτινισμένη» μπουάτ με οικοδεσπότη τον Διονύση Σαββόπουλο.

Το «Άλσος του Οικονομίδη» όπως θα θυμούνται οι παλιοί, που άφησε το στίγμα του στην ψυχαγωγία των 60’s ανανεώνεται, και επανασυστήνεται στο αθηναϊκό κοινό αυτή τη φορά με άλλον οικοδεσπότη, τον Διονύση Σαββόπουλο.

Στη νέα του εποχή, το παλιό αυτό στέκι με επικεφαλή τον «Νιόνιο» και μια νέα πατέντα ψυχαγωγίας ανοίγει τις πόρτες του από τις 22 Νοεμβρίου ως μπουάτ, και θα παρουσιάζει σχεδόν κάθε μέρα μουσικές και θεατρικές παραστάσεις.

Ο Σαββόπουλος, μαζί με πολλούς άλλους άξιους καλλιτέχνες έρχονται να ζωντανέψουν την γειτονιά και να υποδεχθούν όλη την Αθήνα, μέρα και νύχτα με τραγούδια, χορούς, θεατρικές παραστάσεις, παιδικά θεάματα, πάρτι, ρεβεγιόν και άλλα πολλά.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Τα Σαββατοκύριακα: «Τα τραγούδια των άλλων» με τον Διονύση Σαββόπουλο

Τις Παρασκευές: «Τα πιο ωραία λαϊκά» Διαλέγει, σχεδιάζει και διευθύνει η Λίνα Νικολακοπούλου με την Βιολέτα Ίκαρη, Ρία Ελληνίδου και Θάνο Ματζίλη. Gueststar: Μαίρη Λίντα

Τις Πέμπτες: «Οι καινούργιοι του μήνα». Διαλέγει και παρουσιάζει ο Διονύσης Σαββόπολος. Υποστηρίζει ο «Μελωδία»

Νοέμβριος: Βιολέτα Ίκαρη, Κατερίνα Πολέμη, Κατερίνα Ντούσκα

Δεκέμβριος: Κατερίνα Πολέμη, Κατερίνα Ντούσκα, Άννα Ψυχογιού. Τα τραγούδια τους θα μεταδίδονται από τον «Μελωδία» όσο διαρκούν οι εμφανίσεις τους στο «Άλσος»

Τις Τετάρτες: «Το θεατράκι του Άλσους»

Προσεχώς, τις Τρίτες Stand up comedy

Τις Δευτέρες: «JOUR FIXE» , φίλοι καλλιτέχνες του θεάτρου και της μουσικής επισκέπτονται «Το Άλσος» για να παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό.

Πριν τις γιορτές: Τσιτσάνης στα Γερμανικά με την Christian Ronig Und Sein Orchester

Στις γιορτές: Ρεβεγιόν, ορχήστρες χορού, ρεβύ πίστας, ατραξιόν. Table d’hote. Ένα πρόγραμμα εκπλήξεων.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v