Ημέρες Λατρευτικής Μουσικής στο ΚΠΙΣΝ

Η Εναλλακτική Σκηνή της Λυρικής Σκηνής παρουσιάζει στο ΚΠΙΣΝ τις «Ημέρες Λατρευτικής Μουσικής», έναν κύκλο εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στη λατρεία.
Ημέρες Λατρευτικής Μουσικής στο ΚΠΙΣΝ

Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ξεκινά τη δοκιμαστική λειτουργία της στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με τις «Ημέρες Λατρευτικής Μουσικής», έναν κύκλο εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στη σημαντικότερη, ίσως, θεματολογία της παγκόσμιας μουσικής ιστορίας, τη λατρεία. Ο φετινός πρώτος κύκλος των «Ημερών Λατρευτικής Μουσικής» είναι αφιερωμένος στα «Ανθρώπινα και Θεία Πάθη».

Οι «Ημέρες Λατρευτικής Μουσικής», οι οποίες θα παρουσιάζονται κάθε χρόνο στην Εναλλακτική Σκηνή, κατά την περίοδο του Πάσχα, απαρτίζονται από εκδηλώσεις με κοινό θεματικό άξονα, αλλά πολύ ευρείες αισθητικές και εννοιολογικές στοχεύσεις.

Από τις 23 Μαρτίου έως τις 9 Απριλίου, η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ παρουσιάζει συναυλίες, παραστάσεις μουσικού θεάτρου και performances, αναδεικνύοντας την πολυδιάστατη συμβολή της λατρευτικής μουσικής στην ανάπτυξη και την εξέλιξη του δυτικού πολιτισμού.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Info:

Από 23 Μαρτίου έως 9 Απριλίου 2017
Είσοδος 8 - 15 ευρώ

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v